Telo

ŽENA MAČKA ZADIGLA HALJINU I POKAZALA ONO ŠTO NE SME: "Znam da ste zumirali" (FOTO)

Nekada davno pokušala je da se ubije, a sada živi život punim plućima.

27.06.2024 10:22

ŽENA MAČKA ZADIGLA HALJINU I POKAZALA ONO ŠTO NE SME: "Znam da ste zumirali" (FOTO)
Robyn BECK / AFP / Profimedia

Glumica Hale Beri oduševila je fanove širom sveta fotografijom koju je podelila na društvenoj mreži Instagram. Opis "malo mrdanje haljinom" već nagoveštava da je glumica pokazala i ono što nije planirala. Ona je objavila nekoliko fotografija pored bazena, a neki pažljivi obožavaoci su primetili da je na nekim fotografijama izgledalo kao da 57-godišnja glumica nije nosila donji veš jer se haljina vijorila oko nje. Ovo je izazvalo lavinu komentara, pri čemu su neki šaljivo sugerisali da su primetili nešto što nisu trebali. Uprkos spekulacijama, mnogi su pohvalili glumicu za njen prelep izgled i eleganciju.

Obožavaoci glumice su brzo izrazili svoje divljenje na račun njenog izgleda, preplavljujući je pohvalama i hvaleći njenu lepotu koja prkosi godinama. Neki su istakli da se videlo i ono što nije trebalo.

- Znam da ste zumirali.

- Sjajne noge.

- Želim da te oženim.

- Hale, udaj se za mene.

- Lepotice - pisali su joj oduševljeni korisnici na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Hale Beri je do nedavno bila udata za Olivija Martineza, a pre njega je imala dva braka. Bila je u braku prvo sa Dejvidom Džastisom četiri godine do 1997. godine, zbog kog je pokušala da se ubije, a onda je stupila u odnos sa Erikom Benetom sa kojim je takođe bila četiri godine, sve do 2005. Tek prošle godine, nakon osam godina suđenja ona se razvela od Olivija. Spor je trajao dugo jer nisu mogli da se dogovore oko starateljstva.

Tokom života imala je mnogobrojne uloge u serijama i filmovima koje su je i proslavile. Između ostalog u pitanju su projekti Žena mačka, Gotika, Bal monstruma za koji je dobila Oskara kao najbolja glavna glumica. Do danas ona je jedina crnkinja sa tom nagradom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)