Zanimljivosti

NAJPOZNATIJA BARBIKA DOŠLA DA PODRŽI ĐOKOVIĆA: Svi joj sa razlogom gledaju u stomak, ruku pod ruku je sa njim (FOTO)

Zanosna i prelepa.

12.07.2024 14:13

NAJPOZNATIJA BARBIKA DOŠLA DA PODRŽI ĐOKOVIĆA: Svi joj sa razlogom gledaju u stomak, ruku pod ruku je sa njim (FOTO)
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Glumica Margo Robi (34) je danas okupirala pažnju paparaca kada se prvi put pojavila u javnosti otkako je objavila da očekuje svoje prvo dete sa suprugom Tomom Aklerlijem. Ona je pristigla u šik haljini na tačkice dok je oprezno šetala ruku pod ruku sa Tomom tokom 12. dana turnira. Među publikom koje su ujedno i velike zvezde bili su Hju Grant (63) i njegova supruga Ana Elisabet Eberštajn. Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju 12. dana Vimbldona.

Ons Jabeur je pobedila Arinu Sabalenko u tri seta i stigla do finala Vimbldona. Šesta igračica sveta dramatično se vratila, a sledeće će se suočiti sa Marketom Vondrousovom. Ukrajinka Elina Svitolina ispala je u sredu sa turnira pošto je izgubila u dva seta od Vondrous.

Đoković će pokušati da dođe do još jednog finala kada se na centralnom terenu suoči sa Jannikom Sinerom. Srbin je osvojio sedmu i četvrtu uzastopnu titulu na Vimbldonu jer je pobedio Nika Kirjosa u prošlogodišnjem finalu, piše Daily Mail.

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Margo Robi sa suprugom

Da podsetimo, Margo Robi je supruga upoznala 2014., a par se venčao 2016. i jedno drugom su velika podrška. Upoznali su se na jednom projektu gde je on bio pomoćnik reditelja, a ona ispred kamere.

Nakon što su započeli kao prijatelji, njihova romansa je procvetala, a venčali su se dve godine kasnije. Sada su spremni da dočekaju svoje prvo dete kasnije ove godine, jer je lepa glumica trudna.

- Bila sam najbolja slobodna devojka. Ideja o vezi me je terala da povraćam. A onda mi se ovo prikralo. Bili smo prijatelji tako dugo. Uvek sam bila zaljubljena u njega, ali sam pomislila: "Oh, on me nikada ne bi voleo. Nemoj da činiš vaš odnos čudnim, Margo. Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa njega." A onda se to dogodilo i ja sam rekla: "Naravno da smo zajedno. Ovo ima toliko smisla, onako kako ništa ranije nije imalo smisla" - izjavila je Margo nedavnom intervjuu za Vogue.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)