Zanimljivosti

PRIJATELJSTVO PUKLO PO ŠAVOVIMA: Leo je ljubomoran, kaže da je stvorio - čudovište!

Čuveni glumac izbegava prijateljicu.

20.06.2024 13:05

PRIJATELJSTVO PUKLO PO ŠAVOVIMA: Leo je ljubomoran, kaže da je stvorio - čudovište!
Profimedia

Margot Robi i Leonardo Di Kaprio bili su nerazdvojni prijatelji godinama. On joj je bio najveća podrška kad je sa samo 22 godine snimala film "Vuk sa Volstrita" u režiji Martina Skorsezea u kome igra njengovu suprugu Naomi. Ponovo su se zajedno našli ispred kamera u ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina. I svaki put kad bi se sreli Margot i Leo bi se srdačno izljubili, a tako je bilo i na dodeli Oskara u martu.

Međutim, kako prenosi izvor blizak Di Kapriju, on u poslednje vreme u širokom luku zaobilazi plavokosu lepoticu,a njihovo prijateljstvo je puklo po šavovima. Razlog za to je njegova ljubomora na njen ogroman uspeh u filmu "Barbi", piše Life and Style i dodaje da je Leonardo u jednom trenutku čak prokomentariosao da je - "stvorio čudovište". 

Kako prenosi insajder za taj portal, Margot je od Leove bliske prijateljice postala njegova najveća konkurencija, bar on to tako doživljava.

- Koliko god "Barbi" bila sjajna za celu industriju u vraćanje ljudi u bioskope, Leo nikad ne bi igrao u takvom filmu. On smatra da je "Barbi" jako precenjena - navodi izvor blizak slavnom glumcu. 

Dok je Barbi ostvarila nezapamćeni svetski uspeh Leo (49) je glumio u filmu "Ubistva pod cvetnim mesecom" takođe u režiji Skorsezea. Za Leonarda je, kako kaže izvor, bilo posebno frustrirajuće što su ga svi pitali za Margot i "Barbi" dok je njegov film ostao u senci. 

Printscreen/Youtube/Paramount Movies

Glumci su bili nerazdvojni a sada navodno postoji loša energija i konkurencija među njima

 

Da će ući u takmičenje sa Barbi tokom sezone dodele nagrada, Leu nije bilo na kraju pameti. Pored toga najveća noćna mora mu je, kako kaže izvor, to što je njegova nekada dobra prijateljica Margot iza svega toga.

A nekad je za plavokosu lepticu iz Australije pričao sve najlepše. 

- Na seti filma "Vuku sa Vol Strita" videvši Margot kako ulazi i čita scenu sa mnom, znao sam da će poharati bioskope. Bio sam oduševljen kako je odigrala onu čuvenu scenu i znao sam da će ona napraviti sjajnu karijeru - rekao je tada Di Kaprio.

Tridesetrogodišnja Margot je tada priznala kako je Leo neverovatan glumac i sjajna osoba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Uprkos svemu i Leonardo i Margot nastavljaju da rade. Ona će 2025. godine imati premijeru filma "Veliko smelo lepo putovanje" koje se trenutno snima. Kako jedna od najzaposlenijih glumica u Holivudu često se šali kako bi trebalo malo da "nestane" sa ekrana kako ne bi dosadila ljudima. 

Naravo, od toga nema ništa jer šansa u Holivudu se ne propušta. Nikad se ne zna kad će i najsjajnija zvezda pasti i nestati, zato Margot planira da maksimalno iskoristi i unovči svoju trenutku slavu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)