Zanimljivosti

IVANA NIKOLIĆ BEZ BRUSHALTERA SA PROREZIMA NA NEZGODNOM MESTU: Na izboru za Mis kao nacrtana - nema zgodnije (FOTO)

Sve oči su bile uprte u bivšu članicu grupe Hurricane.

20.06.2024 10:20

IVANA NIKOLIĆ BEZ BRUSHALTERA SA PROREZIMA NA NEZGODNOM MESTU: Na izboru za Mis kao nacrtana - nema zgodnije (FOTO)
ST/Dragan Kadić

Pevačica Ivana Boom Nikolić sinoć se pojavila na Trgu Republike u Beogradu gde se održao izbor za Mis Srbije za 2024. godinu. Krunu i lentu Mis Srbije ponela je Aleksandra Rutović, a predsednica žirija bila je pevačica Jelena Karleuša.

Događaj su ispratile brojne poznate ličnosti, a osim Ivane na crvenom tepihu pojavile su se i pevačica Zorana Pavić, porodica Adaktar, Zejna, Milena Ćeranić, Sergej Pajić...Porodica Adaktar je šokirala javnost jer se njihov predstavnik Adam, pojavio kao Josip Broz Tito, dok su se preostale članice maskirale u Jovanku Broz i Sofiju Loren.

Ne zna se ko je više privukao pažnju celokupnim stajlingom, a jedna od najzapaženijih bila je i bivša članica grupe Uraganke (Hurricane) Ivana Nikolić.

Ivana Nikolić na izboru za Mis Srbije

Iako je poznato da ova pevačica ima perfektnu liniju to je dokazala i ovoga puta u pripijenoj uskoj haljini. Ono što je svima bilo jasno jeste da pevačica nema brushalter i da haljina otkriva malo više, ali njen perfektan izgled sve je drugo bacio u zadnji plan. Niska punđa doprinela je da Ivanine crte lice dođu do izražaja. Glamurozno izdanje pevačice je sigurno nešto o čemu će se pričati, a nismo mogli da ne zapazimo neobičnu torbu koju je ponela. Na nogama je imala crne sandale koje su upotpunile celokupan stajling.

ST/Dragan Kadić

Ivana Nikolić na izboru za Mis

Torba koja liči na dodatak haljini zapravo je od satena i takođe je crne boje. Šlic sa leve strane haljine pokazao je da Ivana i dalje posećuje teretanu jer nikada bolje nije izgledala. Veselo je pozirala i rado odgovarala na pitanja.

Pevačica može da se pohvali izvajanim vitkim telom i trbušnjacima, ali i disciplinom zbog koje je to tako. Tokom života ona se bavila plesom, a sada redovno posećuju teretanu i pazi šta jede.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)