Zanimljivosti

PRVO POJAVLJIVANJE RODITELJA KEJT MIDLTON: Ćerka objavila svetu da ima rak, a oni su se "krili u rupi" sve do danas!

Mnogi kažu da je Kerol Midlton iskopirala ćerku stajlingom.

19.06.2024 15:33

PRVO POJAVLJIVANJE RODITELJA KEJT MIDLTON: Ćerka objavila svetu da ima rak, a oni su se "krili u rupi" sve do danas!
Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Majka i otac princeze od Velsa - Kerol i Majkl Midlton - prisustvovali su drugom danu Rojal Askota. Oni su se pojavili prvi put u javnosti od kada je njihovoj ćerki dijagnostikovan rak. Kerol i Majkl Midlton stiglu su na prestižni događaj zajedno sa članovima kraljevske porodice. 

Poslednji put kada su se Kerol i Majkl pojavili u javnosti zajedno bilo je na godišnjoj Kraljevskoj pesmi: Zajedno na Božić u Vestminsterskoj opatiji u Londonu u decembru. Tri meseca kasnije, Kejt je svetu objavila dijagnozu raka. U martu, Kerol je slikana kako vozi skupoceni automobil, sa Kejt na suvozačevom sedištu, u blizini zamka Vindzor. Ona je sve vreme uz ćerku tokom njenog izuzetno teškog perioda.

Haljina koju je Kerol ponela mnogo je ličila na Kejtinu kreaciju od plave čipke Elie Saab koju je prvi put nosila na Roial Ascot 2019. godine. Iskombinovala je letnju haljinu dugih rukava sa odgovarajućim svetloplavim cvetnim rajfom. Sa elegantnom torbom u ruci, upotpunila je svoj glamurozni izgled.

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

Roditelji Kejt Midlton prvi put u javnosti

"Udar" na kraljevsku porodicu

Da podsetimo, vest koja je uzdrmala svet je da je Kejt Midlton prvobitno primljena u bolnicu na abdominalnu operaciju 16. januara i tada se smatralo da njeno stanje nije kancerogeno, ali je rak otkriven nakon uspešne operacije. Kralj Čarls je primljen u bolnicu samo nekoliko dana nakon Kejt, takođe zbog procedure za koju se veruje da nije povezana sa rakom. U februaru je Bakingemska palata potvrdila da mu je dijagnostikovan oblik raka, koji je otkriven dok se kralj lečio na privatnoj londonskoj klinici zbog uvećane prostate. Čarls je prvobitno odložio svoje javne dužnosti, ali ih je nastavio krajem aprila, govoreći o svom “šoku” zbog dijagnoze raka dok se sastajao sa pacijentima. Kralj i kraljica su se juče pridružili igračima na čuvenom sastanku oko trka, piše Daily mail.

Za tu priliku pridružili su im se i drugi članovi kraljevske porodice, uključujući Zaru Tindal, ledi Gabrijelu Vindzor, princezu En i Pitera Filipsa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)