Zanimljivosti

MEGAN MARKL VIŠE NEĆE NOGOM KROČITI U VELIKU BRITANIJU: Evo šta je bila kap koja je prelila čašu!

Britanski mediji tvrde da odnos između kraljevske porodice i Megan Markl nikad nije bio gori.

13.07.2024 16:10

MEGAN MARKL VIŠE NEĆE NOGOM KROČITI U VELIKU BRITANIJU: Evo šta je bila kap koja je prelila čašu!
BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Sara Hjuson, novinarka i stručnjak za kraljevsku porodicu, tvrdi da je Megan Markl toliko ogorčena zbog svega što je doživela, i da više nikada neće kročiti na tlo Velike Britanije. Takođe, supruga princa Harija ne želi da ima bilo kakve veze sa ostalim članovima kraljevske porodice.

Hjuson je tokom gostovanja u emisiji "Royal Exclusive show" navela da je oklevanje Megan Markl da se vrati u Englesku izazvano i različitim shvatanjima načina života. 

- Nisam sigurna da je Megan osoba koja voli da se šunja po šumi i ubija životinje. Kada je prvi put sa Harijem i njegovim prijateljima išla u lov, bila je sve samo ne impresionirana. Takođe, tu je i dugo prisutna tenzija između Harija i nje sa jedne, i Kejt i Vilijama sa druge strane. Mislim da Megan i Hari nikada neće biti dobrodošli, čak i ako odluče da pređu Atlantik - navodi Hjuson.

Yaroslav Sabitov/YES Market Media/Alamy/ Alamy/Profimedia

Princ Hari i Megan Markl nisu dobrodošli u Engleskoj

- Tu treba uzeti u obzir i zdravstveno stanje Kejt Midlton, koja se leči od raka. To je za njenu porodicu trenutni fokus, i eventualno pomirenje sa Megan i Harijem, sigurno nije prioritet. Takođe, verujem da bi ponovni susret sa Harijem i Megan bio veoma stresan za Kejt - tvrdi Sara.

- Uvek se naglašava da su kraljeva vrata uvek otvorena za Harija i Megan, ali ne vidim da postoji prava pozivnica. Međutim, ako bi je njih dvoje zatražili, teško da bi Čarls mogao da kaže "ne". Sigurno je da kralj ne želi da postoji ovakva distanca između Harija i njega, a još manje želi distancu između njega i njegovih unuka. Lilibet je video samo jednom, a Arčija par puta. A to je zaista tužno. Logično, i geografija ovde igra važnu ulogu jer sigurno nećemo videti kako Čarls seda u avion i odlazi u Kaliforniju da obiđe Harija i Megan - zaključila je Sara Hjuson, navodi The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)