Zanimljivosti

KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL SU BILE TOP DRUGARICE, A ONDA JE ON PUSTIO JEZIK: Isplivala tajna koja intrigira svet

Negativna energija se oseća u vazduhu.

10.07.2024 16:12

KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL SU BILE TOP DRUGARICE, A ONDA JE ON PUSTIO JEZIK: Isplivala tajna koja intrigira svet
Dubreuil Corinne/ABACA/Abaca Press/Profimedia

Kraljevski stručnjaci ističu da odnos između princeze od Velsa Kejt Midleton, i vojvotkinje Megan Markl, nikada nije bio dobar. Iako su obe udate za članove iste kraljevske porodice, njihov odnos je daleko od bliskog. Navodno, čak se ni nisu čule nakon što je princeza otkrila da boluje od raka i da ide na hemoterapije. Jasno je da između jetrvi Kejt i Megan postoji manjak komunikacije, a ta činjenica izaziva pažnju javnosti i kraljevskih posmatrača. Iako se na početku veze Megan i princa Harija činilo da će ona moći puno da nauči od Kejt o britanskoj kulturi i kraljevskim pravilima, te da bi mogle postati bliske prijateljice, to se, čini se, nije ostvarilo.

- Kejt ne priča ni sa pricom Harijem ni sa Megan. Previše se toga dogodilo i jednostavno nije spremna još na to - kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

- Princ Vilijam je zabrinut što ima loš odnos s mlađim bratom i hteo bi da se pomire, ali trenutno ne pričaju. Kad bi uopšte mogli da počnu da rade na poboljšavanju odnosa, ne zna se. 

Yaroslav Sabitov/YES Market Media/Alamy/ Alamy/Profimedia

Zašto se ne podnose Megan Markl i Kejt Midlton

Netrpeljivost između vojvotkinja Kejt i Megan nikada nije bila tajna. Iako su javno pokušavale da prikažu skladan odnos, iza kulisa se odvijala sasvim drugačija priča. Kejt je bilo lakše kada je saznala da Megan neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, jer je to dodatno udaljilo njihove odnose.

Preseljenje u Ameriku i objavljivanje memoara
 

Preseljenje Megan i Harija u Ameriku dodatno je udaljilo dve porodice, s obzirom na smanjeni broj susreta. Međutim, pravu buru izazvalo je objavljivanje Harijevih memoara u kojima je javno kritikovao članove kraljevske porodice, uključujući i Kejt. Osim toga, gostovanje kod Opre Vinfri dodatno je produbilo jaz između dva para, s obzirom na niz optužbi upućenih na račun života u kraljevskoj porodici.

Prvi susret Kejt i Megan bio je ključan trenutak u njihovom odnosu. Midlton je od samog početka shvatila da će biti pod budnim okom javnosti i da će se morati da se takmiči sa Megan, što je dodatno produbilo rivalstvo između ove dve vojvotkinje.

- Njihov odnos nije puno napredovao od onog kad je bila Harijeva djevojka - tvrde dobro upućeni u njihov odnos.

Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kejt Midlton i Megan Markl nisu u dobrim odnosima

Kejt navodno smatra da Megan i ona imaju malo toga zajedničkog izuzev toga što su članice kraljevske porodice. I zbog toga se Kejt nije trudila da bude bliska s Megan, navodi Story.hr.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)