Zanimljivosti

OTAC MEGAN MARKL NIKAD BRUTALNIJE OPLEO PO ĆERKI I PRINCU: "Pitam se kako će se osećati za nekoliko godina..."

Naglasio je šta želi za 80. rođendan.

04.07.2024 09:30

OTAC MEGAN MARKL NIKAD BRUTALNIJE OPLEO PO ĆERKI I PRINCU: "Pitam se kako će se osećati za nekoliko  godina..."
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otac Megan Markl, Tomas je u novoj ispovesti potkačio ćerku. Tomas Markl je otuđen od vojvotkinje od Saseksa i već dugo ne razgovaraju. On sada tvrdi će njegova ćerka jednog dana shvatiti "sve stvari koje su propustili". Tomas je rekao da se njihovo odsustvo posebno osetilo na nedavnoj ceremoniji Trooping the Color, gde su deca princa Vilijama - princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, ponosno stajala sa svojom porodicom na balkonu Bakingemske palate.

Otac Megan Markl je rekao da je slika izazvala osećaj sažaljenja prema sopstvenim unucima.

- Učinilo mi se veoma tužnim što se Megan i Harijevoj deci uskraćuje pravo da poznaju svoje rođake, koji izgledaju kao fantastična deca, ili da učestvuju u stvarima poput Trooping the Colour, što je njihovo pravo po rođenju. Oni su u godinama kada će početi da postavljaju pitanja, kao i sva deca. Pitam se kako će se Arči i Lilbet osećati za nekoliko godina kada shvate sve stvari koje su propustili - rekao je on.

Tomas žudi da prvi put sretne svoje unuke dok se bliži svom 80. rođendanu i teško mu je da razume zašto još nije ni upoznao princa Harija.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trenutno žive u vili vrednoj 12 miliona funti u Monteiku u Kaliforniji, koja je udaljena oko 400 km od mesta gde Tomas živi u Rosaritu u Meksiku, piše The Sun.

Tomas tvrdi da se plaši da će umreti pre nego što bude imao priliku da ih vidi. Dodao je da bi mu čak i fotografija njegovih unuka donela radost. Našalio se jednom da nikada nije mislio da će imati nešto zajedničko sa kraljem Čarlsom, koji je takođe jedva upoznao svoje unuke.

Yaroslav Sabitov/YES Market Media/Alamy/ Alamy/Profimedia

Megan Markl je u svađi sa ocem

Svađa

Megan i Tomas su se posvađali nakon što je on pozirao za paparaco uoči večanja prica Harija i Megan. On se udaljio od ćerke otkako je doživeo dva srčana udara uoči venčanja sa Harijem.

Tomas priznaje da su snimci bili greška i kaže da se više puta izvinio zbog njih. Megan je živela sve vreme sa svojim ocem od 11. godine, dok je njena mama Dorija putovala na posao. Tomas je rekao da je Megan odrasla na setovima sa njim i da je svoj holivudski početak dobila preko režisera kojeg je poznavao. Tomas puni 80 godina 18. jula i rekao je da je jedna osoba s kojom želi da se čuje Megan, iako ne misli da će ga kontaktirati.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)