Zanimljivosti

MEGAN MARKL JE TOLIKO SMRŠALA, SAMO ŠTO NE PADNE: Svi je optužuju da je podlegla trendu i koristila čuveni lek (VIDEO)

Skoro neprepoznatljiva!

27.06.2024 08:15

MEGAN MARKL JE TOLIKO SMRŠALA, SAMO ŠTO NE PADNE: Svi je optužuju da je podlegla trendu i koristila čuveni lek (VIDEO)
to attend an evening reception at Frogmore House. Credit: Steve Parsons / AFP / Profimedia

Pojavile su se nove glasine da je Megan Markl smršala zahvaljujući leku Ozmepiku. Mnogi se pitaju da li je to istina, jer većina želi brzo i lako mršavljenje. Dok su mnoge poznate ličnosti optužene da koriste lekove za mršavljenje kao što je Ozmepik, Megan je suočena takođe sa kritikama. Tokom službenog putovanja u Nigeriju bilo je primetno koliko je vojvotkinja od Saseksa smršala. Gornji deo haljine jedva joj je pristajao, a delovalo je kao da će svakog momenta pasti.

Bez obzira na to da li su glasine tačne ili ne, fanovi mogu mnogo naučiti iz njenog režima koji je govorila da poštuje. Javno, nikada nije promovisala nikakve modne dijete ili sumnjive prečice za mršavljenje da bi zavela svoje obožavaoce, a osim toga, njeni pozitivni napori za javno zdravlje i dobrobit moraju se razmotriti pre nego što se donese bilo kakva presuda. Mnogi su nakon videa pomislila da je i ona koristila Ozmepik za mršavljenje poput drugih slavnih ličnosti kao što je Opra Vinfri i Kris Džener. Da li se vama čini da je Megan Markl mnogo smršala?

Da podsetimo, ona je rođena 1981. godine, Rejčel Megan Markl ili Megan Markl je vojvotkinja od Saseksa, udata za princa Harija, vojvodu od Saseksa. Pre nego što se udala i ušla u britansku kraljevsku porodicu Megan je bila uspešna glumica poznata po ulozi Rejčel Zejn u američkoj dramskoj seriji Odela koja je izazvala pomamu među fanovima širom sveta! Takođe se okrenula lajfstajl blogovanju sa svojom veb-stranicom The Tig, dok se istovremeno okrenula i dobrotvornim i društvenim aktivnostima.

Ali, pre nego što je zakoračila u svet uspeha i slave, Markl je svoju glumačku karijeru započela ulogom male medicinske sestre u sapunici Opšta bolnica. Da bi se finansijski izdržavala dok je tražila glumačke uloge, radila je kao slobodni kaligraf, a takođe je predavala knjigovezivanje. U američkoj verziji igre Deal Or No Deal, Markle se pojavila u nekoliko epizoda kao "devojka sa aktovkom".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)