Zanimljivosti

EVO KAKO JE DANAS PRINCEZA ANA KOJU JE UDARIO KONJ U GLAVU: Izgubila je sećanje i dobila potres mozga, muž otkriva više

Ne seća se najbolje kako se desio incident, trenutno se oporavlja.

26.06.2024 16:45

EVO KAKO JE DANAS PRINCEZA ANA KOJU JE UDARIO KONJ U GLAVU: Izgubila je sećanje i dobila potres mozga, muž otkriva više
CHAD HIPOLITO / PA Images / Profimedia

Princeza Ana se "polako oporavlja" u bolnici nakon što je zadobila potres mozga, otkrio je danas njen suprug viceadmiral ser Tim Lorens. 

Princeza Ana (73) zadobila je lakše povrede glave nakon udarca konja u subotu kada je šetala svojim imanjem u parku Getkomb u Glosterširu i prebačena je u bolnicu Sautmid u Bristolu sa "manjim povredama glave".

Zbog povreda koje je zadobila, princeza navodno ne može da se seti šta se tačno dogodilo - ali se veruje da ju je konj udario u glavu.

CHAD HIPOLITO / PA Images / Profimedia

Princezu Anu je udario konj u glavu

Ser Tim je danas popodne proveo dva i po sata u bolnici Southmead sa suprugom pre nego što je otišao oko 14 časova. Na pitanje da li će princeza biti spremna da napusti bolnicu danas ili sutra, on je novinarima rekao da će izaći kada bude spremna.

Njen odani muž posećivao je princezu svakog dana od nesreće i pratio je dok je te noći odvedena u bolnicu. 

Juče je ser Tim rekao da je princeza "dobro, sporo, ali sigurno" i da je viđena kako nosi hladnu torbu dok je otkrio da joj je poneo "nekoliko malih poslastica od kuće".

- Oboje smo duboko zahvalni medicinskom timu i bolničkom pomoćnom osoblju na njihovoj stručnoj nezi – i službama hitne pomoći koje su bile tako divne na licu mesta. Oboje smo duboko dirnuti svim ljubaznim porukama koje smo primili od toliko ljudi iz blizine i iz daljine. To mnogo znači, otkrio je muž princeze Ane, dok je Bakingemska palata saopštila u ponedeljak sledeće: 

- Princeza je zadobila lakše povrede i potres mozga nakon incidenta na imanju u parku Getkomb juče uveče.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Sautmid u Bristolu, kao mera predostrožnosti zbog posmatranja i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti.

- Kralj Čarls je pomno obavešten i pridružuje se celoj kraljevskoj porodici u slanju svoje najdraže ljubavi i dobre želje princezi za brz oporavak.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)