Zanimljivosti

DA JE PRINCEZA DAJANA ŽIVA HARI NIKAD NE BI OŽENIO MEGAN: Novi udarac za odbegle kraljeviće, ništa nije kako izgleda

Navodno, njegova majka nikad ne bi dozvolila da ovako uđe u brak.

23.05.2024 11:08

DA JE PRINCEZA DAJANA ŽIVA HARI NIKAD NE BI OŽENIO MEGAN: Novi udarac za odbegle kraljeviće, ništa nije kako izgleda
Tanjug/AP, YouTube/The Royal Family Channel/Printscreen

Pre šest godina, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su se venčali na raskošnom kraljevskom venčanju održanom u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor. Megan Markl i princ Hari su se venčali 19. maja 2018. godine, a par je rekao sudbonosno “Da“ okružen prijateljima, porodicom i voljenim osobama dok je svet gledao televizijski značajni događaj. Ali da je princeza Dajana još uvek bila živa, jedan kraljevski stručnjak veruje da se venčanje možda nikada ne bi dogodilo.

Još u martu, Diki Arbiter je govorio za Times Radio o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Komentator britanske kraljevske porodice, koji je bio portparol kraljice Elizabete Druge od 1988. do 2000. godine, rekao je da veruje da je Dajana bila živa, Hari i Megan se ne bi venčali. Pre dva meseca, Arbiter je izjavio ovo:

- Da je princeza Dajana bila živa, ispružiću svoj vrat ovde, a sumnjam da bi se Hari oženio Megan. Dajana je bila veoma pažljiva prema svojim dečacima, oni su bili njeni dečaci. Štitila ih je, i zaštitila bi ih od bilo koga za koga je smatrala da nije prava osoba.

Hari je požurio u brak

Zatim je govorio o tome kako je Hari imao "mnogo devojaka", ali one nisu htele da "budu u staklenoj posudi za zlatnu ribicu", ali je želeo nešto kao što je imao njegov brat Vilijam – brak i decu. Gospodin Arbiter je dodao:

- Moje lično mišljenje je da je požurio u brak.

Tanjug/AP

Megan i Hari

Dalje je rekao da veruje da bi Dajana, koja je nažalost umrla 1997. godine, stavila "znak pitanja" na ceo odnos svog sina, napominjući da smatra da Hari ne bi bio tu gde je sada da je Dajana još uvek živa.

Komentarišući video, koji je objavljen na Youtube kanalu radija Times, jedna osoba je rekla:

- Od početka sam govorio da je Dajana nikada ne bi odobrila, a drugi komentator je dodao:

- Uvek sam govorio da bi Dajana prozrela Megan Markl za minut u Njujorku. Nikada ne bi dozvolila Hariju da je oženi, dok je treći napisao:

- Apsolutno se slažem. Mislim da Megan Markl ne bi mogla da se približi Hariju. On se NIKAD ne bi oženio ovom ženom.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Anna

13.06.2024 23:03

I da je Hari moj sin,ne bi se oženio ovom manipulantkinjom.Garantujem.