Zanimljivosti

NAJNOVIJI SKANDAL BRITANSKE PORODICE, A U SVE SU UMEŠANI MEGAN I HARI: Brojke sve govore, više nema skrivanja

Popularnost im odlepršala.

19.05.2024 19:25

NAJNOVIJI SKANDAL BRITANSKE PORODICE, A U SVE SU UMEŠANI MEGAN I HARI: Brojke sve govore, više nema skrivanja
Tanjug/AP, Youtube/Chicago Ideas

Prema nedavnom istraživanju, popularnost Megan Markl u Velikoj Britaniji je u opadanju, ali ekspert tvrdi da će ona tu vest dočekati s određenom dozom ravnodušnosti. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su proglašeni četvrtim najomraženijim poznatim ličnostima 2024. godine u novoj anketi Ranker-a koja je objavljena početkom nedelje. Ranker sastavlja ankete na osnovu javnog mnjenja, prenosi Mirror.

Megan i Hari koji se suočavaju s novim izveštajima da su prošle nedelje bili dočekani u Nigeriji od strane begunca koji je navodno organizovao šemu pranja novca u iznosu od 20 miliona dolara i prevaru banke - pridružuju se Džejmsu Korden i Amber Hard na listi "najomraženijih poznatih ličnosti". Međutim, prema rečima portparolke Press Box PR-a, Lin Karet, verovatno je da će Megan, koja ima 42 godine, ostati ravnodušna prema niskom rangiranju, jer bi radije fokusirala svoj uspeh u svojoj rodnoj Americi. Ona je rekla:

-Verujem da će Megan uzeti podatke ankete s rezervom. Nisam sigurna koliko je ona još zainteresovana da povrati naklonost britanske javnosti. Ona je Amerikanka i tamo je sada njen porodični život, pa će biti više zabrinuta da podigne svoju popularnost u svojoj zemlji i fokusira se na izgradnju svog brenda American Riviera Orchard i da ga učini ogromnim uspehom - rekla je Lin.

 Prema publikaciji, od 31.400 Britanaca, ogromnih 65 odsto ne voli vojvotkinju, dok je 45 odsto izrazilo negativno mišljenje o njoj. Nasuprot tome, Megan je privukla samo četiri odsto pozitivnih glasova.

Profimedia

Princ Hari i Megan Markl

Meganin brend i karijera u SAD-u

Izgleda da ekspert sugeriše da bi Megan radije uložila napore u razvoj svog brenda za kuvanje American Riviera Orchard, što će joj verovatno doneti naklonost preko bare. Majka dvoje dece je lansirala luksuzni brend životnog stila - koji je do sada proizveo poseban džem od jagoda - uz glamurozni video na Instagramu još u martu. Projekat vojvotkinje navodno je bio u pripremi više od godinu dana i obuhvatiće "sve što je blisko njenom srcu". Ova kompanija trebalo bi da se poklopi s lansiranjem nove kulinarske emisije sa Meghan na Netflixu - gde će praviti i prodavati svoje proizvode.

To će dovesti do izdavanja knjige i bloga koji će ići uz njene kulinarske emisije. Razumljivo je da je podneta prijava za zaštitni znak koja obuhvata pribor za jelo - noževe, viljuške, kašike - kuhinjske knjige i elektronske kuhinjske knjige, kafu, džemove, žele i putere. Takođe se odnosi na fizičku prodavnicu u kojoj bi se moglo prodavati posuđe, šolje, džemovi, stolnjaci i kuhinjske knjige. U videu, može se videti Megan kako muti u prelepom rustičnom kuhinjskom ambijentu, dok se ruke žene vide kako slažu roze i bele cvetove. Vojvotkinja je mesec dana kasnije lansirala prvi proizvod iz svog novog posla, tako što je uticajnim ličnostima i prijateljima poslala teglu džema od jagoda. Dizajnerka Trejsi Robins i argentinska društvena ličnost Delfina Balquier su među onima koji su objavili sliku proizvoda na svojim Instagram pričama. Gospođa Robins i njen suprug, šef studija Paramount, Brajan Robins, su prijatelji sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa i pozvali su ih na premijeru filma Bob Marli na Jamajci u januaru. 

Osvrt na ranija istraživanja

Megan Markl i princ Hari verovatno će olako shvatiti vest da nisu omiljeni, baš kao što su to uradili i 2022. godine kada su bili na vrhu liste najdosadnijih poznatih ličnosti. Pre dve godine par je bio označen kao poznate ličnosti kojima je najverovatnije dosaditi - samo nekoliko nedelja nakon objavljivanja njihovog raskošnog, multimilionskog Netflix specijala koji je kritikovao kraljevsku porodicu. Par - čiji je medijski razvodić iz kraljevske porodice dominirao naslovima 2020. godine - svako je zauzeo mesto na Rankerovoj listi "Poznate ličnosti kojih vam je dosta u 2022", pri čemu je vojvotkinja od Saseksa vodila listu ličnosti koje su čitaoci navodno postali umorni. Članak Rankera ukazuje na to da je Megan - glumica koja je glumila u seriji "Suits" na USA mreži - dobila ukupno 24.201 glasova od više od 416.000 glasova koji su pristigli. Glasanje se tabuliše u realnom vremenu. S druge strane, Hari je dobio gotovo isto toliko - preko 21.492 glasova - što je više od pet odsto od gotovo pola miliona glasova primljenih.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)