Zanimljivosti

DUGO NIJE IZBACILA GRUDI, SAD IH JEDVA DRŽE TRAČICE: Na supruzi repera sve PUCA I KIPI - prekrila samo bradavice (FOTO)

Dugo nisu napravili pometnju na ulicama svojom pojavom, ali sad su uspeli da naprave kolaps.

14.07.2024 13:25

DUGO NIJE IZBACILA GRUDI, SAD IH JEDVA DRŽE TRAČICE: Na supruzi repera sve PUCA I KIPI -  prekrila samo bradavice (FOTO)
SPOT-LESE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Ponovo u centru pažnje. Grudi Bjanke Sensori jedva je držao mikro bikini i svi su čekali samo da pukne tračica. 

Uz pratnju nekoliko paparaco fotografa, reper Kanje Vest i supruga Bjanka Censori, otišli ​​su na ručak u Bludso's BBK restoran u Los Anđelesu pre nego što su krenuli na projekciju filma "Tiho mesto" (A Quiet Place) u bioskopu Century City. Bjanka još jednom nije razočarala svojim "posebnim" stajlinzima i kako se od nje uvek i očekuje - napravila je pometnju.

Naime, ona se pojavila samo u malom mini bikini topu u metalik sivoj boji i boksericama, a na nogama je nosila providne japanke na visoku potpeticu. 

SPOT-LESE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori

Suprug je, doduše, pored nje, koja je bila polugola, bio obučen kao da je jesen. Nosio je beli duks, crni šorts i čarapa-patike koje su kreacija njegovog brenda Yeezy. 

Njihova pojavljivanja su sada malo ređa s obzirom na to da je skoro svetom odjeknula vest da ih njihovi zaposleni i bivši zaposleni optužuju za zlostavljanje na radnom mestu. 

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Bjanka Sensori odgovorila na optužbe i sve demantovala

Podsećamo, ovaj izlazak para dolazi nakon što je Bjanka optužena da je slala pornografski materijal zaposlenima u kompaniji Yeezy, uključujući maloletne osobe, što je i demantovala. Federalna tužba u Kaliforniji navodi da je Sensori poslala link do eksplicitnog sadržaja zaposlenima nakon što je njen suprug najavio pokretanje biznisa sa filmovima za odrasle, Yeezy Porn, krajem aprila.

Iako nije imenovana u tužbi, priča je korišćena za prikaz radnog okruženja u aplikaciji YZYVSN. Sensori je ove tvrdnje demantovala preko bivšeg šefa kabineta Mila Janopoulosa, koji je za DailyMail.com izjavio da ima dozvolu da govori u njeno ime.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)