Zanimljivosti

KONTROVERZNA ŽENA REPERA PONOVO SVE DALA NA IZVOLTE: Toliko se utegla da nam se muti pred očima, izdanje je čist skandal

Usred tužbe za slanje eksplicitnog sadržaja maloletnicima, njih dvoje šetaju kao bez brige na svetu.

07.07.2024 12:01

KONTROVERZNA ŽENA REPERA PONOVO SVE DALA NA IZVOLTE: Toliko se utegla da nam se muti pred očima, izdanje je čist skandal
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Supruga slavnog repera Kanjea Vesta, Bjanka Sensori privukla je pažnju javnosti svojim izgledom dok su zajedno posetili naučni muzej u San Francisku u četvrtak. Objavljene su fotografije I mnogi komentarišu Bjankin stajling usred optužbi da je maloletnicima slala eksplicitan sadržaj.

Prelepa australijska 29-godišnjakinja nedavno je odgovorila na tužbu da je slala po*nografski materijal osoblju Yeezy-a - primećena je kako drži ruku sa 47-godišnjim reperom dok su zajedno posetili Exploratorium.

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori

Za ovu priliku, ona se odlučila za kombinaciju providnih, belih grilonki i plavog topića koji je istakao njenu figuru.

Bjanka je svoj izgled upotpunila parom otvorenih cipela s tankim kaiševima, dok su njene tamne lokne bile skupljene u jednostavnu punđicu kako bi sprečila da joj pramenovi padaju preko lica.

Odabrala je da ne nosi upečatljiv nakit, ostavljajući svoj ansambl kao glavni fokus.

Kanje Vest, čiji je ranč nedavno prodat za 14 miliona dolara u Vajomingu, nosio je opuštenu belu majicu, široke, usklađene pantalone i bele cipele sa zatvorenim prstima. Crna kapuljača sa belim natpisom imena muzeja pokrivala mu je glavu.

Par je šetao kroz muzejske galerije i izložbe poput "All Eyes On Me", "Bird In A Cage", "Shadow Box" i "Sun Painting", pri čemu su se zadržali i za stolom kod ogledala.

Izvori su obavestili TMZ da su Kanje Vest i Bjanka Sensorii bili potpuno posvećeni jedno drugom tokom posete muzeju, iako su neki posetioci prepoznali slavne ličnosti, odlučili su da ih ne ometaju.

Bjanka imenovana u tužbi za zlostavljanje maloletnika

Ovaj izlazak para dolazi nakon što je Bjanka demantovala tvrdnje da je slala po*nografski materijal osoblju Yeezy-a, uključujući maloletne osobe.

Federalna tužba podneta u Kaliforniji tvrdi da je Sensori zaposlenom poslala link do "hardkornog" se*sualnog sadržaja nakon što je njen suprug najavio pokretanje svog biznisa sa filmovima za odrasle, Yeezy Po*n, krajem aprila.

Iako nije imenovana kao optužena u tužbi, priča je korišćena da ilustruje radno okruženje u aplikaciji za striming servis YZYVSN.

Sensori je od tada demantovala ove tvrdnje preko bivšeg Vestovog šefa kabineta, Mila Janopoulosa, koji je za DailyMail.com rekao da ima dozvolu da govori u njeno ime.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)