Zanimljivosti KANJE VEST NOSIO MAJICU SA "SVASTIKOM" TOKOM ODNOSA SA BJANKOM: Radnik ih zatekao polugole, pa mu je NAREĐENO da stoji ispred i sluša uzdahe! 16:35
Vesti PLATIO JE LUKSUZNI HOTEL ZA ODMOR U GRČKOJ, a kada je vratio kamere i video šta mu čistač radi po sobi prevrnuo mu se želudac od šoka! Ali to nije bilo sve! (FOTO) 12:10
Vesti OTIŠLA JE KOD PLASTIČNOG HIRURGA, a kada se probudila, glava joj je bila deformisana, a telo i lice prekriveno krvlju i modricama! Preživela pakao zbog čuvenog lekara! (FOTO) 16:00
VIP saveti REPER HTEO DA IMA ODNOSE S TAŠTOM i da natera svoju ženu da ih gleda: Odgovor mame Aleksandre ŠOKIRA JOŠ VIŠE! 14:01
Zanimljivosti RADIO MI JE JEZIVE GADOSTI! Bivša asistentkinja tužila Kanjea Vesta: Drogirao me je i silovao, a imam i poruke šta je bilo s majkom njegove žene! 17:37
Zanimljivosti POLUSESTRA SPREMA NOVU VELIKU TUŽBU ZA MEGAN MARKL: Vojvotkinja joj uništila život, sad je vreme da joj se to i naplati! 08:56
Zanimljivosti "SVE ŠTO KAŽEM O PORODICI REZULTIRA ZLOUPOTREBAMA" Hari ih je tužio, zbog ovoga najmiliji beže od njega - novi detalji 12:30
Zanimljivosti KONTROVERZNA ŽENA REPERA PONOVO SVE DALA NA IZVOLTE: Toliko se utegla da nam se muti pred očima, izdanje je čist skandal 12:01
Zanimljivosti SUDIJA DONEO ODLUKU O SLUČAJU MEGAN MARKL: Nakon dve godine, sada je jasno da li je Megan lagala javnost! 19:40
Roditeljstvo DEVOJČICA (14) HTELA DA PROMENI POL, RODITELJI SE USPROTIVILI: Izgubili su starateljstvo, a onda su vlasti donele novu šokantnu odluku (FOTO) 19:48
Lice O OVOJ ŽENI PRIČA ČITAV SVET, MNOGI TRAŽE DA SE ŠMINKA ZAKONOM ZABRANI: Muškarci besni tvrde da nije ista osoba, a evo šta je istina! (VIDEO) 15:01
Odrasli BILA JE LEPOTICA NA TAKMIČENJIMA ZA MIS, A ONDA JE ZBOG ZUBA USLEDIO UŽAS: "Pogledajte šta su mi uradile navlake koje je trebalo da mi daju biserni osmeh"! 11:01