VIP saveti

REPER HTEO DA IMA ODNOSE S TAŠTOM i da natera svoju ženu da ih gleda: Odgovor mame Aleksandre ŠOKIRA JOŠ VIŠE!

Bivša asistentkinja Kanjea Vesta tužila je tog kontroverznog repera i na 88 stranica otkrila gadosti na koje je reper spreman.

14.10.2024 14:01

REPER HTEO DA IMA ODNOSE S TAŠTOM i da natera svoju ženu da ih gleda: Odgovor mame Aleksandre ŠOKIRA JOŠ VIŠE!
Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svekrva Kanjea Vesta Aleksandra Sensori prvi put je viđena u ponedeljak, nakon što je u novoj bombastičnoj tužbi otkriveno da je kontroverzni reper navodno imao nepristojne komentare o njoj. Naime, Vest je navodno rekao svojoj supruzi Bjanki Sensori da želi da ima intimne odnose sa njenom majkom dok ona to gleda, tvrdi njegova bivša pomoćnica Loren Pišota u uznemirujućoj tužbi.

Naime, influenserka i bivša zvezda OnlyFans-a, Loren Pišota, tužila je Vesta u junu zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i uhođenja dok je radila za njega tokom 2021. i 2022. 

U ažuriranoj tužbi na 88 stranica podnetoj u petak uveče i koju je dobio od Dejli mejl Pišota je iznela na desetine novih uznemirujućih tvrdnji.

Među njima je bio i "fetiš" Kanjea Vesta da želi da ima intimne odnose sa majkama svojih seksualnih žrtvi, o čemu je često govorio. Navodno je poslao Pišoti snimak ekrana 28. septembra 2022. na kom su se mogle pročitati poruke između njega i Bjanke Sensori o tome da želi da ima polne odnose s njenom majkom.

Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je majka Bjanke Sensori Aleksandra

Kada joj se u ponedeljak obratio Dejli mejl Australija dok je obavljala poslove u Melburnu, Aleksandra je rekla da neće biti uvučena u najnovije tvrdnje o svom zetu i zatražila je privatnost.

Tokom izlaska, Aleksandra Sensori, majka troje dece, pokazala je vitku figuru u uskoj haljini Aleksandra Mekvina. Nosila je par ljubičastih cipela s visokim potpeticama i sakrila oči iza naočara za sunce prada, a fotografije je ekskluzivno objavio Dejli mejl Australija i možete ih pogledati ovde

Prema Pišotinoj tužbi, nepristojnu poruku koju je Kanje Vest navodno napisao Bjanki je glasila: "Želim da je*** tvoju mamu pre nego što ode."

Bjanka je u to vreme bila u Sjedinjenim Državama sa radnom vizom, a njena majka Aleksandra je bila u poseti Los Anđelesu iz njihove rodne Australije. Pišota je tvrdila da je Bjanka odgovorila na Vestove poruke tako što je odbila ponudu.

- Ovo je ono što je napisala... "Ona (Aleksandra, prim. aut.) udata je" - navodna je poruka koju je Kanje dobio od Bjanke, a zatim ju je on pokazao Pišoti.

Credit: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori i Kanje Vest su se venčali iznenada i otad ne prestaju da šokiraju javnost

U tužbi se takođe tvrdilo da je često imao polne odnose sa zaposlenima i "rotirajući spisak gostiju" u kancelarijama svoje kompanije Yeezy. Zaposlenima je naređeno da naprave improvizovane spavaće sobe koje se sastoje od dušeka na podu, jastuka i ćebeta ili čak samo od ormara. Koristio je i kupatila za osoblje i svlačionice, tvrdi se u tužbi.

Njegova reakcija na sve, i dalje se čeka.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)