Zanimljivosti

RADIO MI JE JEZIVE GADOSTI! Bivša asistentkinja tužila Kanjea Vesta: Drogirao me je i silovao, a imam i poruke šta je bilo s majkom njegove žene!

Bombastična tužba, koju je protiv repera podnela Loren Pišota, dospela je u medije.

12.10.2024 17:37

RADIO MI JE JEZIVE GADOSTI! Bivša asistentkinja tužila Kanjea Vesta: Drogirao me je i silovao, a imam i poruke šta je bilo s majkom njegove žene!
Credit: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram/@laurenpisciotta

Kanje Vest je drogirao i silovao svoju bivšu asistentkinju na žurki sa Pi Didijem, tvrdi ta žena u užasavajućoj novoj tužbi protiv kontroverznog repera. Reč je o influenserki i bivšoj zvezdi OnlyFans-a, Loren Pišoti, koja je tužila Vesta u junu zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i uhođenja dok je radila za njega 2021. i 2022. Nova tužba na 88 stranica, koja je podneta u petak uveče, a koju je dobio i DailyMail.com, sadrži na desetine novih uznemirujućih tvrdnji.

Pišota je detaljno opisala Kanjeove navodne bolesne se*sualne opsesije i fetiše, navodeći da je spavao i sa majkama svojih žrtvi - uključujući porodicu njegove supruge Bjanke Sensori.

Tužba se bavi njegovim zloglasnim se*sualnim zabavama na kojima su iznošeni neonacistički stavovi koji su uključivali govore mržnje i prisiljavanje osoblja da crtaju kukaste krstove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

Takođe je tvrdila da joj je Vest obećao da će joj dati platu od četiri miliona godišnje, hvalio se time i kolegi reperu Džej Ziju, a zatim ju je neopravdano otpustio i odbio isplatu otpremnine od tri miliona dolara.

Vest je negirao tvrdnje u prvobitnoj tužbi, nazvavši ih "neosnovanim" i optužio je Loren za "ucenu i iznudu". Međutim, on još nije izneo svoju odbranu.

"Drogirana i silovana" 

Najozbiljnija optužba bila je da ju je Kanje godinama pre nego što je radila za njega drogirao i silovao. Tvrdila je da je upoznala Vesta kada je pozvao njenog klijenta, muzičara, na sešn u studiju, kao i na žurku koju je vodio sa svojim prijateljem Šonom Pi Didijem Kombsom. Vest je tada saopštio das svi koji žele da ostanu moraju da piju, dok je Pišoti navodno lično uručio piće.

Pišota je posle nekoliko gutljaja "iznenada počela da se oseća dezorijentisano i... počela je da klizi u izmenjeno i veoma oštećeno stanje", navodi se u tužbi.

- Osećala je da ima sve manje kontrole nad svojim telom i govorom i tu gubi sećanje - tvrdi se u tužbi.

Sledećeg dana se osećala “posramljeno” što se ne seća večeri, a njen klijent muzičar je odbio da razgovara o onome što se dogodilo. Pišota je tvrdila da je tek godinama kasnije saznala zašto je njen klijent “bio previše traumatizovan i uznemiren da bi pričao o toj noći”. Nakon što je godinama verovala da je samo drogirana i da se izvukla bez zlostavljanja, navodno je kasnije saznala istinu direktno od Kanjea Vesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

Tvrdila je da je nedugo pre nego što ju je otpustio u novembru 2022. godine bio besan zbog komentara njegove bivše žene o tome da su on i Pišota imali aferu dok je još bio u braku.

Ime bivše supruge je sakriveno u tužbi, ali Vestova jedina žena, pored Bjanke, bila je Kim Kardašijan, koja se od njega razvela ranije 2022. godine. Pišota je rekla Vestu da želi da pošalje poruku Kim kako bi razjasnila stvari sa njom, jer  “izgleda da je imala pogrešan utisak" o njoj. Međutim, tvrdila je da joj je Vest rekao da ne može da pošalje poruku u kojoj negira da su ikada bili intimni, zbog onoga što se dogodilo na zabavi u Santa Moniki.

- Jednom smo se malo družili - navodno joj je Vest tada rekao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

U tužbi se još navodi i to da je Kim Kardašijan znala da je Pišota zapravo drogirana I seksualno zlostavljana te večeri, svakako ne bi imala nikakav komentar.

Šokirana Pišota je tvrdila da je rekla Vestu da se ne seća noći, a on se nasmejao, rekavši “žene vole da kažu da se ne sećaju“, a zatim je promenio temu.

Kanje Vest je “rotirao zaposlene”

Pišota je navela da je Vest često imao seks sa zaposlenima i to u kancelarijama svoje kompanije Yeezy. Naređivao im je da naprave improvizovane spavaće sobe koje se sastoje od dušeka na podu, jastuka i ćebeta ili čak samo ormana.

- Koristio je i kupatila za osoblje i svlačionice. Imao je fetiš da ima se*s sa majkama njegovih se*sualnih meta, kao i sa njima, o čemu je često pričao - navodi se još u tužbi.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori

On je Pišoti poslao snimak ekrana 28. septembra 2022. tekstualnog razgovora između njega i Bjanke Sensori o intimnim odnosima sa njenom majkom.

- Želim da je*em tvoju mamu - navodno je Vest napisao svojoj tadašnjoj izabranici. 

I to nije bio jedini put kada joj je slao poruke te prirode.

U tužbi se tvrdilo da se jednog popodneva u avgustu 2022. Kanje napio, kao što je često radio, dok je radio na kampanji za naočare za sunce. Pravio je pauze kako bi uputio Bjanki i drugim devojkama  da njemu i drugim muškarcima daju oralni se*s u kancelarijskim svlačionicama, a zatim se kasnije hvalio Pišoti o tome.

Credit: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori i Kanje Vest

Drugi put 14. juna 2022. poslao joj je poruku o seksualnom susretu sa manekenkom gde je tvrdio da je s njom popio bocu vina, a zatim istu stavio u njenu vaginu.

- Želim da gledaš sve to... Samo osećam da mi treba publika. Prelepa publika lol - napisao je on, tvrdi se u tužbi i otkriva da je reper često drugima nudio svoje se*sualne partnere i trgovao njima kao "poklonima".

Opsednut time da je odvede u krevet

Pišota je tvrdio da je i nju pokušao da “pokloni”, ali bezuspešno. Tvrdila je da je izmislio razrađene šeme kako bi namamio nju i druge žene kod njega, obično tvrdeći da mu je nešto potrebno.  Često je trađžio “seksualni med”, proizvod za poboljšanje seksualnih peformanski,  koji je uzimao i zahtevao je da Pišota uvek ima dovoljno zaliha pri ruci.

Tvrdila je da je jednom otvoreno priznao da je njegov plan bio da mu ona donese nešto kako bi je mogao uključiti u jednu od zabava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

Poslao joj je poruku, “Aaaaa i da, hteo sam da doneseš med i ostaneš, ali nije uspelo lol. Šta hoćeš za svoj rođendan”, tvrdi se u tužbi.

U tužbi se tvrdilo da je Vest imao “promenljivo raspoloženje” što je značilo da će joj ili nuditi poklone i umiljavati se ili će biti izuzetno besan i frustriran.

Pišota je detaljno opisala kako je Vest bio opsednut intimnim odnosima sa njom, i pokušao je na mnogo forica i manipulacija da joj se udvara. Odbijanje ga je frustriralo, ali i oduševljavalo i uzbuđivalo - za njega je to postala igra, tvrdila je. A mi verujemo da će prljavi detalji tek isplivavati nakon ove tužbe. Ovo je samo početak.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)