Zanimljivosti

RODILA MU JE SINA, PA GA BRUTALNO OSTAVILA ZBOG DRUGOG: Evo ko je novi partner Paćinove devojke, svi bruje o njegovim godinama!

Slavni glumac je potvrdio da više nije u vezi sa majkom svog najmlađeg sina koji je došao na svet prošle godine.

12.10.2024 11:40

RODILA MU JE SINA, PA GA BRUTALNO OSTAVILA ZBOG DRUGOG: Evo ko je novi partner Paćinove devojke, svi bruje o njegovim godinama!
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Al Paćino (84) prošle godine je dobio četvrto dete, sina Ramona, i to sa 54 godine mlađom partnerkom Nur Alfalah. Ta vest šokirala je mnoge, ne samo zbog ogromne razlike u godinama između slavnog glumca i njegove mlađane devojke, već i činjenice da je dobio bebu u devetoj deceniji života.

Godinu i po dana nakon rođenja bebe Nur je ostavila Paćina i zamenila ga sa stendap komičarom Bilom Marom (68). Kako piše Consequence of Sound, Nur je više puta viđena sa Bilom na večeri i mediji uveliko spekulišu da su njih dvoje u vezi, te da je zbog njega brutalno ostavila slavnog holivudskog glumca.

Paćino je u razgovoru za People potvrdio da on i Nur više nisu u vezi.

- To je gotovo, ali smo ostali prijatelji - kratko je kazao Paćino. 

On i Nur su navodno već postigli dogovr oko zajedničkog sina, što potvrđuju povremene zajedničke slike bivšeg para, koji sada vezuje samo briga o detetu. 

Paćino i Nur su se upoznali još 2010. i, kako se pričalo, godinama su bili u vezi, ali slavni glumac nije hteo da priča o njoj. U junu prošle godine dobili su sina Romana, ali Paćino nije bio siguran da je otac deteta, pa je tražio da se uradi DNK test. Ipak, test je pokazao da on jeste otac bebe, pa je preuzeo očinsku odgovornost za sina. 

Veza slavnog, vremešnog glumca i mlađane lepotice zbunjivala je mnoge, a par je ponovo u žiži javnosti nakon što Nur zamenila oca svog sina sa njegovim kolegom koji je samo 16 godina mlađi od Paćina. 

Nur Alfalah, koja je ranije bila u vezi sa 81-godišnjim Mikom Džegerom iz legendarne grupe "The Rolling Stones", takođe je poznata u filmskoj industriji kao producent.

Legenda Holivuda Al Paćino, koji iza sebe ima brojne uloge u čuvenim filmovima kao što su "Kum" i "Lice sa ožiljkom", vodio je buran ljubavni živiot. Osim najmlađeg Romana ima još troje odrasle dece iz prethodnih brakova i veza. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)