Vesti NASTAVNICA OD UČENIKA TRAŽILA DA IMAJU GRUPNJAKE - terala ih je da nose JEZIVE maske iz kultnog filma! Majka jedne od žrtava pohotne učiteljice otkrila još ŠOK detalja! 21:45
Zanimljivosti RIJANU BRUTALNO SILOVAO POZNATI GLUMAC I SPORTISTA! Posle onoga što joj je uradio - kupala se u izbeljivaču - potresna ispovest: Tada sam imala samo 14! 12:45
Vesti MISLILA JE DA JE NAŠLA ČOVEKA SVOJIH SNOVA, A ONDA JE POČEO ČUDNO DA SE PONAŠA: Kada je pretražila njegovo ime na internetu ugledala je nešto PRESTRAŠNO! 18:50
Zanimljivosti LEGENDARNOG "ZVERKU" IZ KULTNE SERIJE NIKO NIJE PREPOZNAO NA ULICI! Šta se dogodilo poznatom glumcu - posle optužbi za silovanje potpuno je PROPAO! (FOTO) 15:30
Zanimljivosti ZAKLJUČAO JU JE U SOBU DA JE JEDU PTICE, nije se obazirao na njene krike! A kada je odbila da spava sa njim, napravio joj je pakao od života - jeziva sudbina SLAVNE GLUMICE! 18:50
Zanimljivosti PETROJKA IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" DOŽIVELA JE STRAVIČNO NASILJE - muž ju je tukao dok je bila trudna! Evo kako se spasla i gde je danas! 18:50
Vesti UČITELJICA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA KAD SE SAZNALO KO JE OTAC NJENOG DETETA! Skandal decenije - čovek je prepoznao da mališan liči na njegovog maloletnog sina! (FOTO) 21:05
Zanimljivosti POZNATA INFLUENSERKA PRIZNALA: SPAVALA SAM SA 16.000 MUŠKARACA: Rodila sam se u zatvoru, krala sam, ucenjivala oženjene muškarce, a onda je došlo ono NAJGORE! 13:20
Vesti DEVOJČICA JE SVAKI DAN MAHALA POLICAJCU S PROZORA, A ONDA ODJEDNOM NESTALA! Znao je da nešto nije u redu - u kući je zatekao JEZIV prizor! (FOTO) 19:55
Odrasli 7 GODINA SU JE DRŽALI ZAROBLJENU U KUTIJI ISPOD SVOG BRAČNOG KREVETA: Kada je konačno izašla, ono što je ispričala policiji uteralo je svima strah u kosti! 19:54
Brak i veze MOJA SUPRUGA MI SVAKO VEČE URADI OVO U KREVETU, JA SE BRANIM, ONA NE HAJE: Noćima ne spavam, bojim se naredne noći! 20:14
Vesti ŽENA JE OBJAVILA PRIČU O "SJAJNOM SUPRUGU I OCU": Fotografije su zatim otkrile monstruoznu istinu koju niko nije hteo da vidi! 19:40