Zanimljivosti BLUDNI SIN NORVEŠKE PRINCEZE UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Uhvaćen sa žrtvom, policija pronašla nož na jezivom mestu 10:50
Odrasli JEZIVO! POZNATA MANEKENKA PRIZNALA DA IMA OZBILJAN POREMEĆAJ: Upalila je kameru i otkrila koliko je opasna! 22:15
Lice BIVŠI DEČKO JE ZLOSTAVLJAO I POLIO KISELINOM: Trebalo je da prođe 400 operacija da danas izgleda ovako i srećno je udata (FOTO) 18:30
Vesti OTIŠLA JE KOD PLASTIČNOG HIRURGA, a kada se probudila, glava joj je bila deformisana, a telo i lice prekriveno krvlju i modricama! Preživela pakao zbog čuvenog lekara! (FOTO) 16:00
Zanimljivosti TRAMP JE IMAO ZABRANU DA PRIĐE LEPOTICAMA VIKTORIJE SIKRET: Zbog onoga što im je nudio, a i radio, SVE su bežale od njega? 17:17
Vesti ŽENA MU JE U SNU ODSEKLA POLNI ORGAN I BACILA GA KROZ PROZOR! Godinama kasnije je ispričao celu priču i šta je osetio KOBNE NOĆI! (FOTO) 21:25
Zanimljivosti RADIO MI JE JEZIVE GADOSTI! Bivša asistentkinja tužila Kanjea Vesta: Drogirao me je i silovao, a imam i poruke šta je bilo s majkom njegove žene! 17:37
Zanimljivosti TRAGIČNA SUDBINA FATALNE GLUMICE ANE: Za njom je uzdisao ceo svet ne znajući šta joj se dešavalo u kući, dete je rodila iz krajnje bizarnog razloga! (FOTO) 18:20
Zanimljivosti SIN PRINCEZE IZAŠAO IZ ZATVORA NAKON NAPADA NA DEVOJKU: Njegova bivša sada je otkrila stravične detalje zlostavljanja 17:40
Vesti UČITELJICA SPAVALA SA UČENIKOM U AUTU PORED ŠKOLE: Slala mu provokativan materijal, reakcija njenog muža je BLAM 16:00
Zanimljivosti ROĐAKA JE ZLOSTAVLJALA KAO DETE, ALI NJEN GLAS JE BIO SPAS: Navukla se na narkotike pa propadala svima pred očima - tuga 05:30
Ispovesti MUŽ ME JE TUKAO DOK SAM BILA TRUDNA, PORODILA SAM SE PRE VREMENA: Naša glumica o užasnom nasilju koje je proživela 11:45