Zanimljivosti TRAGIČNA SUDBINA FATALNE GLUMICE ANE: Za njom je uzdisao ceo svet ne znajući šta joj se dešavalo u kući, dete je rodila iz krajnje bizarnog razloga! (FOTO) 18:20
Zanimljivosti SIN PRINCEZE IZAŠAO IZ ZATVORA NAKON NAPADA NA DEVOJKU: Njegova bivša sada je otkrila stravične detalje zlostavljanja 17:40
Vesti UČITELJICA SPAVALA SA UČENIKOM U AUTU PORED ŠKOLE: Slala mu provokativan materijal, reakcija njenog muža je BLAM 16:00
Zanimljivosti ROĐAKA JE ZLOSTAVLJALA KAO DETE, ALI NJEN GLAS JE BIO SPAS: Navukla se na narkotike pa propadala svima pred očima - tuga 05:30
Ispovesti MUŽ ME JE TUKAO DOK SAM BILA TRUDNA, PORODILA SAM SE PRE VREMENA: Naša glumica o užasnom nasilju koje je proživela 11:45
Zanimljivosti GLUMICA PRETRPELA STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE OD OCA! Ušla u tešku bitku za starateljstvo nad sestrom, OVO je cilj 17:10
Moda "ČOVEK KOJI ME JE ZLOSTAVLJAO JE OVDE U PUBLICI" Snažan govor misice izazvao muk u sali, a onda su krenule ovacije i aplauz! 11:02
Vesti ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PREMINULA NAKON SMRTI BIVŠEG DEČKA: Poslednje poruke koje je slala kriju jezivu tajnu 20:30
Vesti ANDREU JE OČUH ZLOSTAVLJAO KADA JE IMALA 9 GODINA: Majka je znala, ali je ostajala sa njim - a razlog je poražavajući! 08:21
Zanimljivosti REPEROVA ŽENA ODGOVARA NA OPTUŽBE ZA ZLOSTAVLJANJE MALOLETNIKA: Uvređena Bjanka diktira izjavu preko posrednika 09:25
Zanimljivosti OBLJUBIO JE ROĐAK SA 15 GODINA, POSLE TOGA PONOVO ZLOSTAVLJANA: Prekinula je trudnoću da zlostavljaču ne bi rodila dete 19:40
Zanimljivosti ZLOSTAVLJANA SA 15 GODINA, MAJKA JE PRODALA ZA 500 DOLARA! Postala holivudska zvezda, ali i zavisnica - do ovog trenutka 10:17