Vesti IMALI SU 13 DECE KOJE SU DRŽALI KAO ROBOVE - majka i otac su ih vezivali, izgladnjivali i to nije bilo najgore! Surovost porodice Turpin zaprepastila je svet, a evo gde su oni DANAS! 22:10
Vesti SAOBRAĆAJNA NESREĆA OTKRILA MRAČNU PORODIČNU TAJNU: Policija je započela jednu istragu, a onda su slučajno došli do saznanja koje ledi krv u žilama! 23:10
Ispovesti DRAMA U HRVATSKOJ: LJUBAVNICE MU BANULE NA VRATA, NASTALA OPŠTA TUČA I LOM: O ovom slučaju bruji region, nesrećnik završio iza rešetaka - a onda je usledilo NAJGORE! 15:35
Vesti OBJAVIO SNIMAK KAKO GA ŽENA BIJE, OVO JE KRIO GODINAMA: Kada su kadrovi njegove supruge prikazani na sudu, sudija je izgovorila - ovo mi je najgori slučaj u karijeri 21:43
Vesti UMRLA JOJ JE MAJKA I KAD JE ZAKOPALA PO STARIM PAPIRIMA OTKRILA JE JEZIVU PORODIČNU TAJNU: Krili su to 70 godina - shvatila je šta joj se dogodilo s bakom! 13:30
Zanimljivosti GLUMICA PREŽIVELA PAKAO NA SNIMANJU FILMA - do detalja ispričala jezivo iskustvo! Kolega joj je pokazivao svoje eksplicitne snimke sa drugim ženama i opisivao ponos 20:25
Zanimljivosti ONA JE IMALA 21 GODINU, A ON 81 - I ZLOSTAVLJAO JU JE U ČUVENOJ VILI! Otkrivena jeziva istina o zečicama: Pre intime nas je mazao uljem od kog smo dobijale infekciju, a OVO nam je tražio! 20:45
Vesti SKANDAL! NAJPOZNATIJA INFLUENSERKA NA SVETU OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE: Kada je u medije izašlo na šta je terala radnicu u toaletu svi su zanemeli! (FOTO/VIDEO) 12:29
Vesti ČUVENA ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA SVE O INDUSTRIJI, PA NESTALA: Zarađivala je gomilu novca i živela u luksuzu, ali jedan događaj je bio KOBAN! (VIDEO) 09:30
Zanimljivosti ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI O ŽIVOTU ČUVENE GLUMICE - iza anđeoskog lika i glasa krilo se nešto jezivo! Zlostavljala ju je majka, ali i šefovi, telo joj je nađeno u užasnom stanju! 09:40
VIP saveti ZANEMEĆETE KAD VIDITE ZAŠTO RAZVOD BREDA I ANĐELINE TRAJE VEĆ 8 GODINA: A najnovija fotografija Džolijeve sve otkriva! 21:15
Ispovesti MAMA ME JE PUSTILA DA SE UDAM S 14 GODINA: Insistirala je da je to NORMALNO, ali ono što sam doživela od muža - NE ŽELIM NIKOME 22:25