Zanimljivosti

OVO RADE ZBOG POPULARNOSTI, ISPLIVALI DOKAZI: Sve pršti od poljubaca kontroverznog para! Lažirali razvod?!

Kanje Vest i Bjanka Sensori su objavili da se razvode, a sad su viđeni zajedno.

08.10.2024 15:50

OVO RADE ZBOG POPULARNOSTI, ISPLIVALI DOKAZI: Sve pršti od poljubaca kontroverznog para! Lažirali razvod?!
Avalon / Pacific coast news / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori viđeni su kako razmenjuju nežnosti u Tokiju, samo nekoliko dana nakon što su mediji preneli informacije o reperovim navodnim planovima da se razvede od svoje supruge. Fotografije para kako se srećno drže za ruke u tržnom centru osvanule su na društvenim mrežama u ponedeljak uveče, izazivajući brojne komentare i spekulacije.

Na slikama se vidi kako Bjanka s osmehom drži ruke na Kanjeovom licu dok se smeje dok se penju pokretnim stepenicama.

Ovaj trenutak bliskosti dolazi nakon "bombastične vesti o razvodu", kako su to nazvali mediji, koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Iako je izgledala prekriveno, Bjanka je nosila pripijen beli top bez grudnjaka, ukrašen pernatom dekoracijom.

Prema izvorima bliskim paru, Kanje i Bjanka su navodno već neko vreme imali problema u vezi. Izvori tvrde da su "verovatno" planirali razvod, a da su se Kanje i njegova supruga nedavno razdvojili. DailyMail.com je pokušao da kontaktira Kanjeove predstavnike, ali odgovori nisu stigli.

Kontroverze i briga prijatelja

Osim nedavnih šokantnih informacija o mogućem razvodu, pojavili su se i navodi o kontroverznoj kontroli koju je Kanje navodno vršio nad Bjankom. Prijatelji i porodica Censori izrazili su zabrinutost zbog načina na koji je muzičar tretira, često je opisujući kao ljubimicu. Kako se saznaje, prijatelji su uplašeni da se supruga repera oslanja na alkohol kako bi podnela pritisak života sa Kanjeom, čime je izazvala dodatne zabrinutosti.

Credit: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori i Kanje Vest

Izvor blizak prijateljima Bjanke izjavio je: "Svima koji poznaju Bjanku jasno je da je ona u velikim problemima. Nikada ranije nije bila ovakva i svi su duboko zabrinuti za nju."

Venčanje i odnos sa porodicom

Kanje i Bjanka su se venčali na privatnoj ceremoniji 20. decembra 2022. godine, samo mesec dana nakon reperovog razvoda sa Kim Kardašijan, s kojom ima četvoro dece. Iako su do pre dva meseca delovali kao neodvojiv par, poslednji događaji i spekulacije o njihovoj vezi postavljaju pitanje šta se zapravo dešava iza zatvorenih vrata.

Dok se javnost divi njihovoj navodnoj romansi u Tokiju, mnogi se pitaju da li će reper i Bjanka uspeti da prevaziđu svoje razlike ili će ovaj odnos postati samo još jedna kontroverzna priča u reperovom životu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)