Zanimljivosti

ŠOKANTNO PONAŠANJE REPERA PREMA ŽENI: Za njega je vazduh, kao da ne postoji - ona ruku spustila na bezobrazno mesto

Par je snimljen u šopingu u Tokiju.

21.09.2024 11:40

ŠOKANTNO PONAŠANJE REPERA PREMA ŽENI: Za njega je vazduh, kao da ne postoji - ona ruku spustila na bezobrazno mesto
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni američki reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori nalaze se u Tokiju. Par je na putovanje poveo i njegovu decu iz braka sa Kim Kardašijan, ali su samo njih dvoje fotografisani u šopingu u jednom tržnom centru. Kanje je kupovao gomilu slatkiša za svoju decu, a ono što je posebno upalo u oči je njegovo ponašanje prema supruzi.

Reper se u potpunosti ignorisao Bjanku i ponašao se kao da ona ne postoji! Ona je pokunjeno išla iza njega noseći u rukama kese sa slatkišima, dok se on ponašao kao da je sam, a ne sa ženom.

Ruka na bezobraznom mestu

Bjanka, koja se proslavila šetajući gola ulicama Los Anđelesa, kad je u inostranstvu sa suprugom ipak se oblači pristojnije i pokriva telo. U šoping sa suprugom je pošla u drap bajici na bretele, ali bez brushaltera.

Njene grudi jasno su se ocrtavale ispod tesne majice koju je uklopila sa uskim biciklističkim bermudama iste boje. Na nogama je nosila neobične čizme koje su na prvi pogled izgledale kao čarape, iako je u pitanju obuća.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka se bez blama počešala po zadnjici

 

Za razliku od supruge reper je, po običaju, bio u crnom od glave do pete. Udoban široki crni šorc i trenerka sa kapuljačom koju je nosio preko glave. Lice je krio iza crnih naočara, dok iz ruke nije ispuštao mobilni telefon.

Iako se prema ženi ponašao kao da je vazduh i da ne postoji, prilikom kupovine slatkiša ona mu se obratila u jednom trenutku i on joj je, kako se čini, nerado odgovorio. Sigurnosne kamere u prodavnici slatkiša zabeležile su i sramno ponašanje Bjanke. 

Dok je reper za pultom razgledao i birao slatkiše za decu, njegova supruga se uhvatila za sopstvenu zadnjicu. Verovatno je nešto zasvrbelo, pa je bez blama nokte zarila u pozadinu ne mareći što je u prodavnici okružena drugim ljudima.

Takvo ponašanje ne priliči ženama, posebno Bjanki koja dobro zna da je zbog golišavog oblačenja paparaci prate u stopu. Ili je znala, ali je jednostavno nije bilo briga.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)