Moda

DOJKE I ZADNJICA SEVAJU SAMO TAKO, OPET IDE GOLA KROZ GRAD: Ovo nije za one sa slabim srcem - sve, ali baš sve se vidi!

Bjanka Sensori nije toliko toga ostavila mašti, pa su je opkolili paparaci.

06.08.2024 13:21

DOJKE I ZADNJICA SEVAJU SAMO TAKO, OPET IDE GOLA KROZ GRAD: Ovo nije za one sa slabim srcem - sve, ali baš sve se vidi!
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori, poznata po ekscentričnim modnim izborima, neki dan je primećena kako dolazi do luksuznog hotela u Los Anđelesu u provokativnom izdanju. U pitanju je providni bodi ukrašen kristalima, koji je otkrio da Bjanka nije nosila grudnjak. Ovaj hrabar izbor stajlinga privukao je veliku pažnju prolaznika i paparaco fotografa.

Njen suprug poznati reper Kanje Vest bio je u društvu i u potpunosti odeven u klasičnu crnu kombinaciju. Dok je Bjanka odabrala skoro golišavi izgled, Kanje je bio obučen u kožnu jaknu s kapuljačom, crne pantalone i crne naočare za sunce, prenosi San.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest ponovo prošetao polugolu Bjanku Sensori

Pre ovog izleta u hotel, par je ranije te noći bio viđen u Chateau Marmontu, gde su se sastali sa reperom Ti Dolla $ign-om na piću.

Ovo nije prvi put da supruga repera odabere provokativnu odeću. Nedavno je takođe privukla pažnju kada je u bioskopu nosila prozirni top i mikro šorts. Samo nekoliko dana pre toga, šokirala je javnost izlazom iz solarijuma u potpuno providnoj majici koja je otkrila njene grudi.

Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kritičari su se zapitali da li je njen stil prekršio zakone o nepristojnom izlaganju. Advokat Neama Rahmani, međutim, za  US San je objasnio da u Kaliforniji razotkrivanje grudi nije smatrano nepristojnim izlaganjem, posebno kada se radi o neseksualnim razlozima ili zaštiti žena koje doje.

- Prema zakonu Kalifornije, nepristojno izlaganje je prekršaj za koji se može izreći kazna do šest meseci zatvora. Međutim, razotkrivanje grudi generalno nije nepristojno izlaganje, posebno u situacijama poput ovih - rekao je Rahmani.

On je dodao da je malo verovatno da će Bjanka imati bilo kakvih pravnih problema zbog svojih nedavnih modnih izbora.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)