Moda

DOBRO, NIJE GOLA, ALI OVO JE JOŠ BIZARNIJE: Supruga repera obukla "čaršav" i papuče, svi u šoku - gde su joj grudi?

Bjanka i kad se pokrije - šokira sve oko sebe.

01.08.2024 11:15

DOBRO, NIJE GOLA, ALI OVO JE JOŠ BIZARNIJE: Supruga repera obukla "čaršav" i papuče, svi u šoku - gde su joj grudi?
Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori se ozbiljno okrenula svojoj modi, koja pomera granice, dok je u utorak radila zajedno s mužem Kanjeom Vestom i njegovom ćerkom Nort i sinom Sejntom. Zajedno su otišli u kupovinu u Goal na Beverli Hilsu, 29-godišnja arhitekta je odlučila da obuče krem pončo, koji je potpuno sakrio njene atribute.

Dok je rizikovala velike novčane kazne, pa čak i zatvorsku kaznu, da bi u javnosti predstavila neke od svojih najsmelijih delova, Bjanka je bila obučena u skladu sa ostatkom "bande" i vrlo svesno je prekrila sve svoje adute.

Bombastična 29-godišnjakinja je skupila tamnu kosu u neurednu nisku punđu i upotpunila opuštenu odeću s parom crnih japanki na visoku petu.

Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori i Kanje Vest

Moguće je da ju je prisustvo njena dva pastorka, koje je njen partner dobio tokom braka s Kim Kardašijan nateralo da pokaže mnogo manje aduta i kože nego što je to uobičajeno.

Bjanka Sensori se ozbiljno okrenula pomeranju granica kada je stajling u pitanju, dok je u utorak radila zajedno s mužem Kanjeom Vestom i njegovim klincima Nort i Saintom.

 

Sensori je izgledala pažljivo prema Vestu dok ga je uhvatila za fasetu i s ljubavlju ga držala za ruku.  U međuvremenu, reper je pokušao da bude što više inkognito u opuštenoj beloj dukserici dok je izlazio iz radnje.

 

Nort (11) nosila je majicu velikih dimenzija, dok je njen mlađi brat (8) nosio ljubičasti dres Lejkersa sa identifikacijom Lebrona Džejmsa.

Činilo se da tinejdžerka drži ledenu kafu dok je ćaskala sa svojom maćehom. Nejasno je da li su ostali  braća i sestre para Čikago (6) i Psalm (5) bili prisutni.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)