Zanimljivosti

POBOGU, ŽENO, ZAR GOLA I PRED DETETOM: Sevala zadnjica reperove žene, njegova ćerka pokazala šta misli o maćehi

Sve su zabeležili paparaci dok je par čekao da uđe u bioskopsku salu.

29.07.2024 12:15

POBOGU, ŽENO, ZAR GOLA I PRED DETETOM: Sevala zadnjica reperove žene, njegova ćerka pokazala šta misli o maćehi
Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori i njen suprug muzičar Kanje Vest ponovo su se našli u centru pažnje. Međutim, ovog puta golišava Bjanka je pala u drugi plan jer su svi gledali reperovu ćerku Nort, koju je reper dobio u braku s Kim Kardašijan, a koja je sa ocem i maćehom išla u bioskop.

Kako piše TZL, kontroverzni par je viđen sa Nort (11), koja je s ocem i maćehom došla da pogleda najnoviji filmski hit "Dedpul i Vulverin", koji pustoši blagajne američkih biokopa. Sve su zabeležili paparaci dok je par čekao da uđe u bioskopsku salu.

Sevala zadnjica

Bjanka nije propustila priliku da se ponovo razlogiti iako je s njima bilo dete. Ona je obukla vruć šorc u boji kože koji ne skida poslednjih dana kroz koji joj je sevala zadnjica. Gore je imala tesno pripijenu majicu takođe u boji kože, bez brushaltera, pa su se njene grudi i bradavice jasno videle ispod tankog materijala. Na glavu je stavila kačket, a na nogama je imala ravne sandale.  

 

 

Za razliku od žene reper je bio u širokoj crnoj trenerci i istoj takvoj dukserici s kapuljačom, kojom je pokrio glavu. Nort je odabrala ležernu varijantu - široke, duže bermude, oversajz majica, čarape i papuče. 

Bjanka se trudila da pokaže bliskost sa pastorkom, pa su paparaci uhvatili trenutak kad je Nort zagrila s leđa, dok je devojčica opušteno držala ruke pored tela bez namere da uzvrati na njeno nežnost. 
Međutim, više od reči govorio je izraz njenog lica koji je jasno pokazivao da se smara. Nort se praktično ponašala kao da Bjanka ne postoji i da je nervira što je ona grli.

Kako pišu američki mediji, ona je izuzetno vezana za oca, pa na društvene mreže često postavlja snimke kako repuje uz tatine pesme sa novog albuma "Vultures". Međutim, golišava maćeha joj nije po volji što se lako moglo zaključiti iz ovog susreta koji je trebalo da bude porodični odlazak u bioskop.

 

 

Nije poznato šta je njena mama Kim Kardašijan rekla na sve ovo, ali fotografije su izazvale veliku pažnju na društvenim mrežama.

- Jadna Nort! Sigurno joj nije lako uz ovakve roditelje.

- Pobogu ženo, zar gola pred detetom? Ni u bisoksop ne možeš da odeš normalno obučena.

- Vidi se koliko se Nort smara. Verovatno su je naterali da ide s njima - bili su neki od komentara na mrežama.

Bilo je i onih koji su primetili da film koji su gledali obiluje nasiljem i psovkama i da svkakao nije primeren za dete od 11 godina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)