Moda

"DOKLE VIŠE, ŽENO, PA STALNO SI GOLA!" Supruga repera jedva bradavice prekrila tregerima - ovo je najbizarnije izdanje!

Evo šta je nosila pa je napravila kolaps na mrežama

22.06.2024 18:10

"DOKLE VIŠE, ŽENO, PA STALNO SI GOLA!" Supruga repera jedva bradavice prekrila tregerima - ovo je najbizarnije izdanje!
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Bjanka Sensori nastavila je da pomera granice mode i u četvrtak je viđena kako je krenula na večeru u odeći koja je jedva prekrivala njenu intimu. Tačnije, u "kombinezonu" napravljenom od samolepljive trake. A prelepa Australijanka je takođe izgleda pomerala granice svojih šavova na izlasku dok je njen odevni predmet počeo da se raspada dok je pozirala za snimanje.

Međutim, Bjanka, supruga Kanjea Vesta, izgledala je kao da nije svesna da se "odeća" jedva drži na njoj, dok je pozirala sa svojim stilistom Gadirom Radžabom na njegovoj rođendanskoj večeri u italijanskom restoranu Gigi Paris.

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Bjanka Sensori

Kada je ušla u restoran, Bjanka je u nizu snimaka izazivala je pravu medijsku oluju dok se mazila sa Gadirom, koji je ležerno bio odeven u majicu fudbalske reprezentacije Maroka. Bjanka se pobrinula da sve oči budu uprte u nju dok je pozirala i pokazivala svoj rizični ansambl koji je bio od samolepljive trake oblikovan u bež bermude koji su sezale do vrha kolena.

U pantalone je bio uvučen jedan pramen kojim su napravljeni tregeri, koji su prelazili preko stomaka i dojki sa halterom za vrat, a pokrivali su samo njene bradavice, ne ostavljajući gotovo ništa mašti.

Ovo izdanje, jedno od Bjankinih najotkrivenijih do sada, istaklo je njene zategnute noge i ruke. Minimalistički izgled upotpunila je kompletom odgovarajućih bež štikli sa otvorenim prstima sa prozirnim plastičnim kaiševima.

Nakon što se naizmenično smenjivala između svojih crnih i platinasto obojenih pramenova, Bjanka je furala neurednu ružičastu kosu koja joj je sezala do ramena u naizgled znojnim pramenčićima. Ona se prvi put pojavila sa novom bojom kose ranije ove nedelje dok je provodila vreme u Francuskoj sa svojim mužem reperom, ali je njen neuredan izgled dobio uglavnom negativne kritike obožavalaca na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)