Moda

UTEGLA SE U ČARAPE ZA PROŠIRENE VENE, A GRUDI ISPADAJU: Reper rukom prekrio dekolte supruge, dosta je i njemu pogleda

Kanje i Bjanka su ponovo viđeni zajedno, ona obučena više nego ikad.

23.07.2024 11:11

UTEGLA SE U ČARAPE ZA PROŠIRENE VENE, A GRUDI ISPADAJU: Reper rukom prekrio dekolte supruge, dosta je i njemu pogleda
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li je ovo bio samo još jedan u nizu glamuroznih izlazaka u hotelu Marmont ili nešto više? Arhitektica Bjanka Sensori i njen suprug, muzičar Kanje Vest, ponovo su se našli u središtu medijskog interesovanja, ali ovog puta zbog neočekivanog incidenta koji je izazvao šok među prisutnima.

Par je stigao u ekskluzivni hotel u srcu Los Anđelesa u ponedeljak uveče, a njihova pojava privukla je pažnju sa stilom i dramom kakvu retko viđamo. Bjanka je privukla pažnju u provokativnoj odeći, koja je, kako deluje, uključivala svetle čarape koje podsećaju na one za proširene vene, suknju i top od istog materijala, ali u tamnijoj varijanti. 

Na sve je dodala i kačket u pesak boji i crne salonke sa kaišićima oko zglobova.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori

Njena garderoba bila je tema rasprave među prisutnima, kao i obično, a njena odvažnost dodatno je naglašena prisustvom njenog supruga, Kanjea Vesta, koji je bio obučen u crno od glave do pete.

Ipak, veče nije prošlo bez tenzija. Mnogima je delovalo kao da Bjanka i Kanje nisu skladni kao do sad, ted a je između njih bilo nekog koškanja i razmenjenih reči. Reper je rukom sakrio dekolte supruge, iako verujemo da podržava i ohrabruje njene modne izbore, ovaj put deluje kao da mu je prego glave neumesnih paparaco fotki. Ipak, na kraju su zajedno napustili lokaciju. 

SPOT-LESE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Kanje Vest i Bjanka pre nekoliko dana

Kanje Vest je poznat po svojim kontroverzama i javnim istupima, dok je Bjanka često zastupljena u medijima u kontekstu njenog modnog stila i dizajnerskih projekata. Naravno, otkako je postala supruga repera, mnogi prate transformaciju njenog fizičkog izgleda gde je mnogima neshvatljivo kako devojka pristaje da ide toliko naga ulicom.

Međutim, poslednjih nekoliko puta viđena je potpuno sama u javnosti, I idalje je naga, tako da su uglavnom odbačene sumnje da je primorana na takav izgled.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)