Zanimljivosti

SAD JE "POKRILA" GRUDI, ALI ZADNJICA SEVA! Bez stida izašla u gaćicama, pokazala sve svoje atribute (FOTO)

Nakon što su joj pretili da će joj zabraniti ulazak u restorane - evo kako se pojavila Bjanka Sensori.

18.07.2024 11:19

SAD JE "POKRILA" GRUDI, ALI ZADNJICA SEVA! Bez stida izašla u gaćicama, pokazala sve svoje atribute (FOTO)
Profimedia

Bjanka Sensori još jednom je privukla poglede svojim, u najmanju ruku, smelim modnim izborom tokom ručka sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom, u prestižnom restoranu Šatou Marmont. U sredu popodne, Bjanka je započela novu modnu avanturu odabirom lepršavog gornjeg dela - bez pantalona - čime je dodatno istakla svoju neverovatnu figuru.

Bjanka je ovog puta izabrala "minimalistički", ali vrlo odvažan izgled. U kombinaciji sa donjim vešom u obliku tangi, njen autfit je bio kompletiran kačketom, dok su klasične crne potpetice dodatno naglasile njen specifičan i smeli izgled. Reper Kanje Vest, s druge strane, izabrao je opušteniji stil s crnom duksericom sa kapuljačom i usklađenim pantalonama.

Dok su stigli u luksuzni restoran, Bjanka je privukla svu pažnju, dok je Kanje, kao obično, ostao u pozadini. Iako je njen izgled bio očigledno smeliji od nedavne modne posete solarijumu, još uvek se može reći da je bila suzdržanija u poređenju s prošlim izgledom, s obzirom na to da ništa nije bilo onoliko providno. 

Naime, u ponedeljak, Bjanka je osvajala poglede u Los Anđelesu tokom posete salonu Melrose Tanning Company. Ona je tom prilikom izabrala potpuno providan mrežasti top koji je otkrivao njene grudi, a ovaj neočekivani izbor odeće bez grudnjaka sigurno je bio jedan od najzapaženijih trenutaka nedelje. Kompletirala je ovaj provokativan izgled s malim bež donjim vešom i štiklama, dok je kapa s kamuflažnim printom štitila njenu kratku crnu kosu.

Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori

Ovaj hrabri izgled bio je s razlogom predmet pažnje i kritike, s obzirom na to da su njeni izbori u javnosti pomerali granice dobrog ukusa. Zakonodavni okvir Kalifornije, konkretno Odeljak 314(1) krivičnog zakona, definiše krivično delo kao namerno izlaganje genitalija ili golog tela na javnom mestu, što može izazvati nepristojnost ili uznemirenje.

Dok Bjanka nastavlja da pomera granice modne norme i stila, očigledno je da njen izbor odeće ne prestaje da izaziva reakcije i interesovanje javnosti. U međuvremenu, svi oči su uprte u to šta će biti njen sledeći modni potez.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)