Zanimljivosti

NAJMANJI ŠORTS NA SVETU I DOJKE NA IZVOLTE: Skandalozno providna majica otkriva SVE, intima seva - igra se sa zakonom!

Bjanka Sensori ponovo šokira javnost - nikad više tela nismo videli.

16.07.2024 11:22

NAJMANJI ŠORTS NA SVETU I DOJKE NA IZVOLTE: Skandalozno providna majica otkriva SVE, intima seva - igra se sa zakonom!
Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Sensori otkrila je sve u skandaloznom izgledu dok je u ponedeljak odlazila u solarijum u Los Anđelesu. Mlada Australijanka (29) otkrila je svoje grudi u potpuno providnom mrežastom topu dok je išla do salona Melrose Tanning Company, odlučivši da ne nosi grudnjak.

Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori posle sunčanja

Bjanka, koja je poznata po svom izgledu sa oznakom X, uskladila je gornji deo sa malim bež donjim vešom i štiklama. Kačket sa kamuflažnim printom štitila je njenu kratku crnku kosu dok se samouvereno šepurila nazad u automobil posle sunčanja.

Ovo je zakonom zabranjeno

Otkrivajući izgled pomerio je granice i potencijalno bi se mogao smatrati nepristojnim izlaganjem prema zakonu Kalifornije. Odeljak 314(1) krivičnog zakona Kalifornije smatra zločinom namerno izlaganje vaših genitalija ili golog tela na javnom mestu, ili bilo gde drugde gde bi neko mogao da bude uvređen ili iznerviran. Naknada za nepristojno izlaganje obično rezultira prekršajem za prekršaj prvi put.

Maksimalna kazna je šest meseci okružnog zatvora, novčana kazna do 1.000 dolara i obavezna registracija kao seksualni prestupnik najmanje deset godina.

To dolazi nakon vesti da su ugostitelji obećali da će zabraniti kontroverznom paru da uđe u njihove restorane, nakon što je Sensori u subotu izašala u još jednom više nego otkrivajućem stajlingu.

- Ako sam vlasnik bilo kog lokala u koji ova dvoje nameravaju da uđu, reći ću im zbog poštovanja prema mojim mušterijama da vam nije dozvoljen ulazak, napisao je jedan ugostitelj.

SPOT-LESE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori pre samo par dana

- Ne bih ih pustio u svoj restoran. Potpuno neprikladno i nije dobar uzor za malu decu da ovo vide napolju. Šta nije u redu sa njima? složio se drugi.

- Izgleda apsolutno smešno. Kako bilo koji pristojan restoran može da prihvati mušteriju koja to nosi? Čak se i u glavnim supermarketima tokom leta poručuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga kada u kupovinu idu muškarci u toplesu. Ovo je mnogo gore, rekao je jedan.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)