Zanimljivosti

GOLO IZDANJE SUPRUGE REPERA DOK KUPUJE S NJEGOVOM ĆERKOM: Utegla se, jedva diše - ali bar je pokrila intimu

Supruga Kanjea Vesta šokirala još jednom rizičnim stajlingom u supermarketu u Tokiju.

28.06.2024 18:20

GOLO IZDANJE SUPRUGE REPERA DOK KUPUJE S NJEGOVOM ĆERKOM: Utegla se, jedva diše - ali bar je pokrila intimu
Agence / Bestimage / Profimedia

Iako je Kim Kardašijan skoro upozorila Kanjeovu sadašnju suprugu Bjanku Sensori da se tako oskudno ne odeva, čini se da se ona mnogo na to ne obazire. Bjanka je viđena u Tokiju u Japanu dok trguje sa Kanjeovom najstarijom ćerkom Nort Vest i trećem po redu detetom Čikagom dok ona na sebi nosi vrlo delikatan kobinezon boje kože, pripijen uz telo.

Starleta je pokazala svoje izvajano telo u uskom golom bodiju i štiklama kada je sa Nort krenula u prodavnicu po namirnice. Mediji prenose da Bjanka i Kim imaju prijateljski odnos, ali da Kim nije saglasna sa njenim rizičnim stajlinzima koje nosi pred decom. 

Kim zamerila oblačenje Kanjeove supruge

Izvor je za Daily Mail rekao kako je Kim upozorila Kanjea da ne dozvoljava svojoj supruzi takvo oblačenje pred njihovom decom, istakavši da je Kim iznenađena zašto je i dalje uprkos toj kritici pušta tako van kuće.

Ovo je još jedan u nizu njenih šokantnih izdanja, a ona to posebno ističe otkako je dospela u javnost udajom za poznatog repera 2022. godine. Arihitekta iz Melburna je skoro viđena u sličnom izdanju u Parizu a često je bila uslikana na ulici u "odeći" koja je jedva prikrivala intimne delove tela. Eksplicitna odeća ove starlete je privukla pažnju ljudi iz okoline, ali se ona na to nije puno obazirala.

Printscreen/x/News News News

Starleta viđena kako trguje u eksplicitnoj odeći sa Kanjeovom ćerkom

Kako prenosi Daily, Kanje je tokom sedmogodišnjeg braka sa Kim uticao često na njene modne izbore, a to radi sada i sa novom suprugom. Međutim, razlika je u tome što je od Kim zatraženo da se obuče ukoliko je smatrala da pokazuje isuviše kože.

Kim je, kako neimenovani izvor navodi, svesna kroz šta Bjanka prolazi, ali takođe smatra da je ona svesna u šta se upuštala udajom za njenog bivšeg supruga. Roditelji ove Australijanke su zgroženi  njenim eksplicitnim izgledom koji je postao svakodnevnica, jer situacija postaje gora i gora.

- Bjanka očigledno ne shvata da ono što je nosila nije samo odvratno i daje loš primer, već potencijalno i krši zakon. Sa druge strane, Kanje je prekriven sa pet slojeva odeće, a dok se njegova žena smrzavala kada je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ni ogrtač - kaže ovaj izvor. 

On dodaje da su roditelji Bjanke uznemireni zbog svega što se dešava i da je ne prepoznaju, ali i da su svesni da to ona radi jer je kontrolisana, navodi se na tom portalu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)