Zanimljivosti

BIVŠA ŽENA RAZVRATNOG GLUMCA U POLICIJI: Saslušana zbog smrti Metju Perija iz Prijatelja

Policija je zaplenila njen ajfon i laptop.

28.06.2024 10:20

BIVŠA ŽENA RAZVRATNOG GLUMCA U POLICIJI: Saslušana zbog smrti Metju Perija iz Prijatelja
Profimedia

Osam meseci nakon iznenadne smrti Metjua Perija 28. oktobra 2023. ne prestaje policijska istraga okolnosti njegove smrti. Zvezda serije "Prijatelji"  preminuo je u džakuziju u svom dvorištu.

Kao uzrok smrti je nevedena prekomerna upotreba ketamina, kao i koronarna arterijska bolest i davljenje. U saradnji sa DEA policija u Los Anđelesu je privela Bruk Miler bivšu ženu Čarlija Šina koja je odgovarala na pitanja o svojoj vezi sa Perijem.

Zbližili se na lečenju

Bruk i Metju su se sprijateljili tokom zajedničkog lečenja od alkohola i narkotika. Prema pisanju portala In Touch Milerova je bila aktivan deo istrage kako bi se utvrdilo da li je bila umešana u dostavljanje ketamina glumcu.  U policiji su rekli da je bila spremna na saradnju, ali i da je angažovala  advokata za svaki slučaj.

Izvor blizak Milerovoj je rekao da ona ne priča o ispitivanju u policiji koja je zaplenila njen ajfon i laptop, ali nikakva optužnica protiv njen nije podignuta.

- Teško je reći ili tačno znati koja je njena uloga u Metjuovoj smrti, ali ona uporno tvrdi da nije imala nikakve veze s tim - rekao je izvor. 

Bruk, koja se navodno više ne koristi nedozvoljene supstance i alkohol  tvrdi da je vreme smrti Perija bila programu i pod nadozorom kako bi ostala čista, što joj je i alibi u istrazi. 

Ona deli starateljstvo sa bivšim mužem Čarlijem Šinom starateljstvo nad njihovim sinovima blizancima Maksom i Bobom (14). Posle razvoda njih dvoje su bili u lošim odnosima, ali nakon što je ona uspela da se sredi i ostane trezna sad se bolje slažu  

- Maks surfuje u Kaliforniji i to je sada njegova strast. Bob je oduševljen električnom gitarom i bubnjevima. Ne samo što sina vodi na časove, već Bruk obožava da sedi i sluša kako vežba i svira. Ona je njegov najveći obožavatelj - rekao je izvor blizak Milerovoj. 

Još uvek nije jasno zašto je policija ispituje u vezi sa smrću Metjua Perija, ali izgleda da se ona trudi da im pomogne koliko god može. Perijeva smrt je ogroman gubitak za Holivud, a policija Los Anđelesa smatra da je njegova smrt mnogo sumnjivija od onoga što su do sad rekli, zato su rešeni da istraže svakli trag kako bi otkrili pod kojim okolnostima je umro slavni glumac. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)