Zanimljivosti

JEDNA ČITA BIBLIJU, DRUGA SE SKIDA ZA NOVAC: Upoznajte ćerke kontroverznog glumca koji je dotakao dno! (FOTO)

Majka im je prelepa glumica i model za kojom muškarci uzdišu.

17.03.2024 14:10

JEDNA ČITA BIBLIJU, DRUGA SE SKIDA ZA NOVAC: Upoznajte ćerke kontroverznog glumca koji je dotakao dno! (FOTO)
Profimedia

Kontroverzni glumac Čarli Šin (58) bio je četiri godine u braku sa prelepom glumicom i modelom Deniz Ričards sa kojom je dobio dve ćerke Semi (20) i Lolu (18).  Ove dve lepotice nisu bile deo javnog života sve do nedavno. 

Neverovatna razlika u njihovim karakterima i stilovima života je ono što je privuklo pažnju javnosti, a na šta niko nije ostao imun. Lola je pobožna hrišćanka koja objavljuje biblijske citate na društvenim mrežama i radi u ugostiteljstvu dok se starija sestra Semi skida za OnliFans.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ćerke Čarlija Šina su totalno različitih ličnosti


Za razliku od starije sestre Semi, koja se bavi skidanjem na OnliFans-u, skromna Lola radi redovan posao u restoranu. Čini se da je malo zanima da bude u centru pažnje i priznaje da nikada nije ni gledala mamu Deniz u „Pravim domaćicama sa Beverli Hilsa“.

- Nisam videla nijednu epizodu. Oduvek sam želeo da gledam stvari koje više govore o pozitivnim stvarima, a ne mnogo o drami - rekla je Lola za američke medije.

Lolina biografija na Instagramu sadrži biblijske citate, mudre poruke i samo pozitivne misli. Kod Semi možemo videti njene veoma provokativne fotografije na kojima ima veoma malo odeće na sebi. Nejasno je da li su Semini i Lolini drastično različiti načini života uticali na njihovu sestrinsku vezu. Zajedno su snimljeni zajedno u Los Anđelesu prošlog jula i nasmejani su i smejali dok su šetali gradom.

Profimedia

Semi Šin snima kontroverzne snimke na Only Fans-u

Međutim, sada se čini da nijedna sestra više ne prati drugu na Instagramu. Blaga ugostiteljska radnica je svetlosnim godinama udaljena od svojih nečuvenih roditelja - posebno njenog oca Čarlija, koji je jedna od najozloglašenijih ličnosti u Holivudu. Zvezda serije "Dva i po muškarca" decenijama je izazvala kontroverze, uključujući brojne odlaske na rehabilitaciju, višestruke javne ispade, tri propala braka i nekoliko sukoba sa zakonom.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lola Šin je posvećena Bibliji

Iako se čini da je mama Deniz svetac u poređenju sa svojim bivšim mužem, ona je i dalje uključena u svoj priličan deo skandaloznih trenutaka. Od skidanja u Plejboju i Divljim stvarima do izlaska sa tadašnjom najboljom prijateljicom Heder Loklir, bivšim mužem Ričijem Samborom i glume u Pravim domaćicama sa Beverli Hilsa, Deniz je sigurno živela divljim životom. Nedavno je šokirala fanove tako što je krenula stopama ćerke Semi pridruživši se OnliFans-u. Sami se pridružila raskalašnoj veb stranici samo tri meseca nakon svog 18. rođendana, a ove nedelje je objavila svoju prvu 'saradnju dečaka/devojke' na sajtu - samo nekoliko dana nakon što je napunila 20 godina. Pregledi grube saradnje na OnliFans-u, koji ona prodaje za 75 dolara, prikazuju mladu manekenku kako simulira se*sualni čin pod tušem sa svojim dečkom. U jednom postu, Semi govori svojim pretplatnicima da joj daju napojnicu od 45 dolara ako žele da je vide kako „liže moje bradavice“.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)