Zanimljivosti

17. PUT OTIŠLA POD NOŽ ZBOG SILIKONA, DOSTA LI JE? Slavna starleta ne može da diše od dekoltea, kaže da nikad neće stati

Starleta je još jednom pokazala opsednutost svojim izgledom.

28.06.2024 14:10

17. PUT OTIŠLA POD NOŽ ZBOG SILIKONA, DOSTA LI JE? Slavna starleta ne može da diše od dekoltea, kaže da nikad neće stati
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata starleta i manekenka Kejti Prajs je skoro govorila o svojoj zavisnosti od plastičnih operacija osvrćući se na to kako danas devojke "sve izgledaju isto". Iako, kako je rekla, ne želi da bude licemerna jer je i sama je uradila mnoštvo korekcija, koje je i prestala da broji, smatra da devojke ne bi trebalo to da rade. Posebno smatra da je to nepotrebno kada su fileri i botoks u pitanju a isuviše su mlade.

Staleta je otkrila kako je uradila korekciju grudi po 17. put a to je sa svojim pratiocima podelila na društvene mreže.

Poznata manekenka je otkrila kako se odlučila za smanjenje grudi iz razloga što nisu bile iste, zbog čega je otišla pod nož kako bi se one izjednačile, prenosi Daily Mail. U maloj crnoj haljini starleta pozra i ističe više nego obilan dekolte kojim raspolaže. Ona je zbog ove procedure, morala da otputuje u Brisel u Belgiju, a nakon povratka kući o njoj se brinuo njen 15 godina mlađi partner Džej Džej Slejter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Očigledno zadovoljna krajnjim ishodom, Kejti se pohvalila svojim novim grudima u objavi na Instagramu. Starleta je ispozirala u haljini iz profila, zbog čega je njen dekolte došao u prvi plan a to je prva fotka nakon njene operacije. 

- Razlog zašto sam to uradila je zato što mi grudi nisu iste i jedna je veća od druge. Moj dekolte se malo drži gore, a trebalo bi da bude dole. Dakle, procedura je više korektivna. Pa sam mislila pošto sam postala velika, smanjiću ih - otkriva starleta.

Ova odluka je došla nakon njenog gostovanja u jednom podkastu u kom je otkrila svoje planove za još estetskih operacija, rekavši da nikada neće prestati da ide pod nož. Poznati model je svojevremeno otkrila da je išla na fejslifting, rinoplastiku, filere za usne i botoks. Njena misija je kako je tada rekla da izgleda kao "Bratz lutka".

Iako svakodnevno nailazi na kritike, starleta se mnogo na to ne osvrće, niti je dotiču negativni komentari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

- To je moje telo i radim ono što želim. Tako i treba, naše telo - naš izbor. Razlika je u tome što ja pričam o tome a drugi kriju šta su uradili - ističe ona.

Iako priznaje da je često i majka kritikuje zbog operacija i tetoviranja, njen izgovor je kako kaže to što je  "srednje dete koje ne radi sve uobičajeno".

Kejti je majka petoro dece koje ima sa partnerima iz tri braka.  Mnogi se pitaju da li će njena najstarija ćerka Princess koja ima 16 godina krenuti majčinim stopama. Ona priznaje da bi volela da ima još dece, posebno sa svojim sadašnjim partnerom sa kojim je u šestomesečnoj romansi. 

Glamurozna manekenka želi da krene napred, planira obuku za životnog trenera i želi da svoje traume iz prošlosti ostavi iza sebe, prenosi Daily mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)