Zanimljivosti

ZLOSTAVLJANA SA 15 GODINA, MAJKA JE PRODALA ZA 500 DOLARA! Postala holivudska zvezda, ali i zavisnica - do ovog trenutka

Kada je Demi Mur (61) objavila autobiografiju "Inside Out", svi su bili šokirani.

28.06.2024 12:17

ZLOSTAVLJANA SA 15 GODINA, MAJKA JE PRODALA ZA 500 DOLARA! Postala holivudska zvezda, ali i zavisnica - do ovog trenutka
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Tada je slavna glumica po prvi put otkrila zapanjujuće detalje iz svog života. Demi je kao tinejdžeka prošla kroz pravi pakao, a kako kaže, silovana je kada je imala 15 godina! Njeno odrastanje uz majku i očuha koji su bili alkoholičari, je bilo sve samo ne lako, navodi thelist.com.

Demi, čije je pravo Demetrija Gejns, je rođena u Rozvelu u Nju Meksiku. 

- Kada sam ušla u pubertet, shvatila sam da nikome nije stalo do mene, moja osećanja su bila nebitna. Bila sam potpuno zapostavljena - izjavila je Demi.

Demi je majci spasila život

Njena majka je nekoliko puta da se ubije, a kada je imala samo 12 godina, Demi je majci spasila život.

- Sećam se da sam morala da gurnem moje male, dečije prste, i uzvučem pilule koje je mama progutala iz njenih usta. Očuh je njena usta držao otvorenim i govorio mi je šta da radim. Osećala sam da se nešto u meni nepovratno promenilo, moje detinjstvo je bilo završeno - rekla je glumica.

Sa 15 godina Demi je doživela užasavajuću izdaju od strane svoje majke. Naime, nju je zlostavljao muškarac kojeg su i njena majka i ona, poznavale.

Profimedia

Demi Mur je prošla kroz pakao kao tinejdžerka

- To je bilo silovanje! I razarajuća izdaja koja je okrivena kada me je on pitao: Kakav je osećaj da te rođena majka učini prostitutkom za 500 dolara - napisala je Demi u svojim memoarima.

Ovo je bio jedan od prelomnih momenata u njenom životu, i ona je otišla od kuće kada je imala 16 godina. Ali, udarci sudbine su se nastavili kada je Demi slučajno saznala da čovek koji ju je odgajio nije njen pravi otac, i da je to majka krila od nje.

- Ispostavilo se da je moj pravi otac Čarls Harman, prodavac iz Teksasa. Upoznala sam ga kad sam dolazila u posetu tetki koja je takođe živela u Teksasu. Rekao mi je da je uvek želeo da me upozna, ali moja majka mu je to zabranila... Nije čak imao nijednu moju sliku. Bilo je to veoma bizarno iskustvo - otkrila je Demi.

Credit: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Demi Mur dugo nije znala ko je njen pravi otac

Tokom devedesetih, Demi je bila na krovu sveta, a 1996. je postala najplaćenija glumica kada je dobila honorar od 12,5 miliona dolara u filmu "Striptease".

Ali, tada su počeli njeni problemi sa kokainom. Nekoliko purta je bila na odvikavanju, i u jednom trenutku je delovalo da se otarasila poroka. Međutim, nakon dugog perioda kada je bila "čista", Demi je, dok je bila u braku sa Eštonom Kučerom, izgubila bebu u šestom mesecu. I to je bio okidač da se vrati starim porocima, i prestravila je sve kada je 2012. godine kolabirala na žurki i umalo umrla zbog kombinacije alkohola i pilula protiv bolova.

Ipak, uspela je da se oporavi posle duže rehabilitacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

  

Komentari (0)