Zanimljivosti

NAJLEPŠA ŠVEDSKA PRINCEZA PRESEKLA: Odluka će pogoditi njenu porodicu, posebno decu

O ovome je dugo razmišljala.

16.06.2024 11:12

NAJLEPŠA ŠVEDSKA PRINCEZA PRESEKLA: Odluka će pogoditi njenu porodicu, posebno decu
hbgbild / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Švedska princeza Madlen, koja važi za jednu od najlepših pripadnika plave krvi na evropskim dvorovima, donela je odluku da se sa suprugom Kristoferom i troje dece vrati u Švedsku.

Kraljevski par je sa naslednicima poslednjih šest godina živeo na Floridi, ali je povratak u domovinu bio neizbežan.

Povratak kući

Lepa plavokosa princeza magično plavih očiju nedavno je proslavila 42. rođendan kad je obelodanila odluku da se njena porodica vraća u domovinu. Za mnoge je ovo bilo iznenađenje, ali ne i za kraljevsku porodicu koja već dugo razmišlja o povratku kući.

Kako piše Fox news, princeza je odluku donela u dogovoru sa suprugom Kristoferom, jer je svesna da će preseljenje u Stokholom pogoditi njenu porodicu, posebno decu koja su za šest godina boravka na Floridi stekli prijatelje.

Razlog za preseljenje nije saopšten, osim da je par ovu opciju dugo razmatrao i da je princeza na kraju presekla uverena da je povratak u Švedsku najbolja odluka za porodicu.

Princeza Madlen i njena porodica već dugi niz godina žive u inostranstvu. Najpre su bili stacioniranu u Lonodnu, a potom su se 2018. preselili na Floridu. Američko - britanski biznismen Kristofer i princeza Madlen u braku su 11 godina braka, tokom koji su dobili troje dece - princezu Leonoru (10), princa Nikolasa (8) i princezu Adrijen (6). 

Za razliku od ostalih pripadnika evropskog plemstva, posebno britanske kraljevske porodice, princeza Madlen živi "običnim" životom i trudi se da svoju privatnost drži podalje od javnosti. Po povratku u Švedsku par će sa decom živeti u raskošnoj kraljevskoj palati u Stokholmu, a deca će na jesen krenuti u školu. 

 

 

Princeza Madlen je sedma u redu za švedski tron. Voli život u Americi gde je sa manjim prekidima boravila od 2010. kad se preselila u Njujork i počela da radi kao menadžer za Svetsku fondaciju za detinjstvo kraljice Silvije. Povratak u domovinu joj svakako nije lak, ali je odluku donela u najboljem interesu svoje porodice posebno dece.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)