Zanimljivosti

"SUDAR" PRINCEZE I KRALJICE! Koja vam je lepša? (VIDEO)

Deli ih samo titula, ali obe privlače podjednaku pažnju, evo i zašto.

19.01.2023 14:30

"SUDAR" PRINCEZE I KRALJICE! Koja vam je lepša? (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/allacortedi

Članovi kraljevskih porodica širom Evrope uvek su u žiži javnosti i svi vole da znaju šta se zbiva u životu njihovih članova, kao i kako izgledaju. Iako je uglavnom u fokusu Bakingemska palata i sve što se dešava u vezi s britanskom kraljevskom porodicom, ni ostale monarhije nisu manje značajne, pa mediji vole da isprate svaki njihov korak.

Iako bez premca pažnju privlači buduća kraljica Britanije Kejt Midlton, pa i aktuelna kraljica supruga Kamila, javnosti su jednako interesantne monarhinje i princeze drugih zemalja. Među njima je svakako na jednom od vodećih mesta kraljica supruga Leticija od Španije, koja nesumnjivo može da se uvrsti u top tri najlepše i najstilizovanije žene kraljevskih porodica. 

Ap photo

Kraljica Leticija pleni svojim izgledom gde god se pojavi

O njenom stajlingu se naširoko piše, a predstavnicima sedme sile ne promiče prilika da zapaze kako na pragu šeste decenije izgleda sjajno. Bilo da je odevena u moderniji stil ili po kraljevskom protokolu ona privlači pažnju gde god se pojavi.

Na jednom događaju je, međutim, rame uz rame sa njom stala princeza Viktorija od Švedske, pa je teško proceniti koja je pokupila više simpatija. Dok je kraljica Leticija stajala pored svog supruga, kralja Filipa, noseći gracioznu roze toaletu upotpunjenu krunom na glavi, u jednom trenutku joj je prišla princeza Viktorija i srdačno se poklonila i njoj i njenom suprugu. Princeza je bila jednako lepa, obučena u elegantnu bež haljinu i noseći protokolarno krunu.

Susret dveju dama prokomentarisali su korisnici mreža, ističući kako su obe izuzetno lepe i dostojne svojih kruna.

- Viktorija će biti neverovatna kraljica -

- Leticija je tako jednostavna -

- Predivna odeća -

- Kralj Filip je tako zgodan - 

- Nisa znala da je čovek pored nje njen otac, kralj Švedske -

- Nedostaje britanska princeza Kejt. Sve prelepe dame - komentarisali su korisnici mreže. 

Neki su primetili da su kralj i kraljica pravi par i da očigledno imaju skladan odnos. Drugi su komentarisali princezu Viktoriju rekavši kako je izuzetno prirodna uprkos tome što je prestolonaslednica i buduća kraljica Švedske. Iako je svega šest godina mlađa od kraljice Leticije, švedska princeza je izuzetno mladolika. Uz to, krasi je skromnost, koja posebno naglašava njenu prirodnu lepotu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)