Zanimljivosti

OSEĆAM BOLOVE OD JUTRA, NIJEDAN LEK MI NE POMAŽE: Joksimović progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava (FOTO)

Glumac Saša Joksimović išao je na nekoliko pregleda, a na poslednjem je šokirao lekare kada su videli kako izgleda njegov želudac.

20.01.2023 15:05

OSEĆAM BOLOVE OD JUTRA, NIJEDAN LEK MI NE POMAŽE: Joksimović progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava (FOTO)
Instagram.com

Glumac Saša Joksimović od detinjstva muči muku sa zdravstvenim problemom koji je sve češći u današnje vreme a odnosi se na bolove u želucu. Kako kaže, ovaj problem ima još od školskih dana, a više mu nijedan lek ne pomaže.

 

 

On je gostujuću u emisiji RTS ordinacija objasnio kakve simptome ima i šta su mu govorili lekari kada je išao na preglede u pokušaju da reši ovaj problem.

- Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želudcu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne. Neretko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gde mi daju koktel raznih lekova kako bi mi umirio stomak. Kada mi dođe žuta minuta, a ona boga mi traje petnaestak dana. Još od srednje škole sam muku mučio sa tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju. Poslednji put sam bio, lekari su mi rekli da tako nešto još nisu videli, da moj želudac izgleda kao lubenica. Sva krv, sluz mi se spušta niz želudac i tada su mi ustanovili upalu donjeg dela jednjaka i gastritis - rekao je glumac. 

youtube/Radio televizija Srbije

Glumac je gostujući u emisiji RTS ordinacija govorio o svom zdravstvenom problemu

 

Saša Joksimović je dodao i da nikada nije imao probleme sa gorušicom što bi bilo tipično za problem koji ima. Takođe, dodao je i da sada ima malih oscilacija sa kilažom te da se ugojio pet kilograma koje bi trebao da eliminiše. 

- Meni su dijagnostikovali da sam probleme dobio od loše, suve hrane. Alkohol ne pijem inače, ali kada mi nijedan lek ne pomaže, uzmem gutljaj domaće rakije i čini mi se da mi odmah prođe nelagoda. To ne znači da se trebamo lečiti rakijom, ali ponekad pomaže - objasnio je glumac.

Joksimović je danas popularan po nekoliko istaknutih uloga ali i povremenim voditeljskim angažmanima. Ipak, neretko je na ovom putu sticanja slave često bio upoređivan sa svojim rođenim bratom, pevačem Željkom Joksimovićem.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Ljiljana Mitrovic

18.01.2023 17:42

Preporucila bih Vam propolis ako do sad niste probali. Svako juþro na prazan stomak na kocku secera( ili malu kasicicu 15 kapi, s tim da se krece ovako: prvi dan 5, drugi 10 i nastavlja se po 15. Po preporuci moje ujne tako sam uradila i resila se probleman bolova sa zelucem..dodatno sto je izuzetan za imunitet.. Srdacan pozdrav.

Kosta

18.01.2023 20:51

A da pokuša sa srebrnom vodom odnosno koloildnim srebrnom 15 ppm svakog dana na praznom stomaku 30 do 50 ml i uveče?Koloidno srebrno je najjači antiseptik u prirodi i dobija se iz srebra nije nikakav patent.Veže sve negativne bakterije u želucu i izbacuje ih kroz urin bez ikakvih neželjenih poslednica.Košta 700 dinara pola litra u svakoj boljoj apoteci.Naravno o ovome Vam nijedan gastrolog neće pričati jer nema provoziju na patentiranim i sintetičkim lekovima.VRatiti se prirodi.Što dalje od wifi zračenja.SHungit mineral ubaciti u kući to je mineral ruda iz Ruskih rudnika nadomak Finske koja upija sva štetna wifi zračenja na koji želudac takođe reaguje ne samo na bakterije.

Nedim

19.01.2023 08:34

brt ti im puno pr p ćeš n bolje klinike

Nikola

20.12.2023 21:01

Kod bake da vas opase ima da budes kao nov covek...