Zanimljivosti

CEO SVET PRIČA O SUPRUZI ZLATANA IBRAHIMOVIĆA i stajlingu u kom je došla u bioskop! A onda se pojavio i on! (VIDEO)

Iako je od muža starija 11 godina, Heleni Seger bi mnoge tridesetogodišnjakinje pozavidele na izgledu.

17.01.2023 14:26

CEO SVET PRIČA O SUPRUZI ZLATANA IBRAHIMOVIĆA i stajlingu u kom je došla u bioskop! A onda se pojavio i on! (VIDEO)
Profimedia

Zlatan Ibrahimović ima zavidnu karijeru i sa svojih 40 godina izgleda bolje nego ikad. Iako pored sebe ima suprugu stariju 11 godina, čini se da ta činjenica ovom paru nimalo ne smeta. Sa Helenom Seger (52) je u skladnoj zajednici u kojoj imaju dvojicu sinova. Ono što je sigurno, jeste da gdegod se njih dvoje pojave, oni su prava atrakcija.

Zlatanova supruga je zakoračila u 6. deceniju života i upravo se iz tog razloga mnogi pitaju na koji način joj polazi za rukom da izgleda tako dobro, jer, sudeći po izdanjima koje viđamo, ako je Zlatan ikada zažalio što nije odabrao mlađu, sada definitivno treba da bude siguran u suprotno. Helena ne samo što dobro izgleda, ona iza sebe ima uspešnu manekensku karijeru, dobro obrazovanje i iskustvo u biznisu.

Profimedia

Iako je starija od Zlatana 11 godina, Helena sa partnerom ima savršen odnos i to pokazuju i u javnosti iako retko

Njih dvoje su se pojavili na premijeri filma "Asteriks i Obeliks-srednje kraljevstvo" i izazvali veliku pažnju javnosti s obzirom na to da se ne mogu tako često videti zajedno, te svoj porodični život drže daleko od očiju javnosti. Zlatan se oprobao u ulozi glumca i u pomenutom filmu igra ulogu negativca, odnosno rimskog legionara, Antivirusa.

Elegantno obučeni pokupili su svu pažnju na crvenom tepihu, a fanovi nisu propustili priliku da se slikaju sa velikom fudbalskom zvezdom. S druge strane, njegova zgodna supruga je strpljivo čekala, a zatim su se zajedno popeli uz stepenice hotela. Helena je bila u zavodljivoj zlatnoj mini haljini koja je spreda bila zatvorena, dok je otkrivala leđa. Kada se okrenula, ostavila je sve bez daha, a naročito supruga, čiji je pogled na njena leđa uhvatilo oko kamere.

Ibrahimovićeva supruga ne voli medijsku pažnju i ne predstavlja tipičnu ženu fudbalera. Redovno staje sa strane i ustupa prostor suprugu da ga mediji isprate.

Iako je Ibrahimović u fokusu snimka, koji je obišao društvene mreže, jedan od komentara je objasnio kako fanovi Zlatana u stvari vide njegovu suprugu. Naime, u jednoj od reakcija ona je opisana kao "mama", što znači da je neko ko drži kontrolu i "vodi igru".

Inače, poznato je da bivša manekenka nema kućnu pomoćnicu i da radije voli da nosi farmerke nego elegantnu i dizajniranu odeću, tako da su prilike poput ove kada je došla na premijeru filma zaista specijalne. Prilično je skromna i zbog toga je posebno interesantna pripadnicima sedme sile.

Iako su se u medijima pojavljivala brojna nagađanja kako je Zlatan imao afere s drugim ženama, kao i da je bio sa zanosnom italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom, njih dvoje ipak odolevaju svim iskušenjima i imaju skladan odnos.

Helena je ranije pričala o Zlatanu i njihovom prvom susretu, opisujući ga kao nekog "provincijalca" koji se vozio Ferarijem koji je na sve načine pokušavao da joj privuče pažnju. Kako je istakla tada, to nije bila ljubav na prvi pogled, on je bio izuzetno mlad a ona je bila vrlo uspešna u svom poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)