Zanimljivosti

OSMEH KOJI KRIJE VELIKU TUGU: Otac i sestra su mu ubijeni, 2 brata su se udavila, bio je zavisnik i ukrali su mu milione

Kelsi Gramer, zvezda serije "Frasier" već decenijama zasmejava ljude, ali na plećima nosi niz tragedija.

24.06.2024 09:40

OSMEH KOJI KRIJE VELIKU TUGU: Otac i sestra su mu ubijeni, 2 brata su se udavila, bio je zavisnik i ukrali su mu milione
Shutterstock

Kelsi Gramer (69) ima sigurno jednu od najtužnijih životnih priča. Iako on kaže da je sva ta dešavanja prihvatio kao deo života, teško je poverovati da bi bilo ko mogao da se izbori sa onim što je popularnog glumca snašlo.

Kelsijeva tragična priča počinje u proleće 1968. kada je imao samo 13 godina. Naime, tada je njegov otac Frenk Alen Gramer ubijen nakon totalno bezazlenog dešavanja u komšiluku.

Frenk je čuo Artura Najlsa kako baca petarde u dvorištu i izašao je napolje da bi mu skrenuo pažnju da to ne radi. Međutim, Najls je iznenada izvukao pištolj i usmrtio Gramera. Na sudu je proglašen neuračunljivim.

Surova životna priča se nastavila 1975. kada je Kelsijeva sestra Karen Gramer kidnapovana. Nju su četvorica podivljalih ubica otela ispred bara u Kolorado Springsu u kojem je radila. Manijaci su nesrećnu Karen silovali više puta, a potom izboli noževima i u prikolici je ostavili da umre. Kasnije je policija utvrdila da je nesrećna devojka iskrvarila dok je pokušavala da dohvati kvaku na vratima.

Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Najtužnija priča Kelsija Gramera

Kelsi je morao da identifikuje unakaženo telo svoje sestre.

Niz se nastavio 1980. godine kada je glumac ostao bez dva polubrata iz očevog drugog braka, Bilija i Stivena.

Njih dvojica su otišli na ronjenje na Devičanskim ostrvima, i kada je uspaničeni Stiven video da Bili ne izranja, skočio je u vodu da spasi brata. Međutim, Stiven je zadobio fatalnu emboliju pluća od čega je preminuo. Bilijevo telo nikada nije pronađeno, i pretpostavlja se da su njegove ostatke pojele ajkule.

- To zvuči čudno i teško je to objasniti, ali najteže je izboriti se sa grižom savesti. Znam da to nije racionalno, ali se ipak dešava. Poznajem mnogo ljudi koji su izgubili bliske ljude i većina njih krivi sebe. Sasvim je normalno da u životu doživite teške gubitke. Ja sam samo imao preveliku dozu toga. Posle svake tragične priče koju čujete, čućete još tragičniju. Jednostavno to morate da posmatrate kao deo života - ispričao je Kelsi za "Vanity Fair".

Gramer je godinama bio zavisnik od kokaina i alkohola, i kako sam kaže, uživao je u tome da se oseća mizerno.

Ipak, uspeo je da se izleči od poroka koji su mu skoro uništili karijeru.

Tu nije kraj lošim vestima za Gramera, početkom 2011. kada je razotkrivena jedna od najvećih mreža sa Ponzi šemom u Holivudu (unapređena varijanta Jezde i Dafine), ispostavilo se da je među oštećenima i Gramer koji je ostao bez nekoliko miliona dolara.

BONUS VIDEO:

   

Komentari (0)