Zanimljivosti

MILJENIK SRPKINJA ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Bila je devojčica kad su se sreli - danas imaju 2 sina

Alehandra je objavila jednu od retkih slika njihovih sinova sa ocem.

17.06.2024 18:38

MILJENIK SRPKINJA ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Bila je devojčica kad su se sreli - danas imaju 2 sina
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Slavni glumac i miljenik Srpkinja Ričard Gir (74) ima strogo pravilo kad je u pitanju privatan život - o njemu ne priča. I dok sa 33 godine mlađom suprugom Alehandrom Silvom povremeno pozira na crvenom tepuhu, decu krije kao zmija noge. Fotografije njegovih naslednika su prava retkost, a nikad nije otkrio ime najmlađeg sina.

Delić privatnosti čuvenog glumca baš sa decom ovekovečila je njegova supruga i objavila povodom Dana očeva. Gir pozira sa sinovima Aleksandrom (5), mlađim mališanom od 3 godine čije ime nije poznato i Albertom (9) sinom njegove žene iz prethodne veze. 

Alehandra je na objavljenim fotografijama zabeležila detalje njihovog privatnog života, a prepoznatljivi osmeh glumca svedoči koliko je srećan uz suprugu i sinove. 

On ima i sina Homera Džejmsa (24) iz braka sa bivšom suprugom Keri Louel, ali njega nema na slici.

- Srećan Dan očeva, najdivnijem tati kakvog su četiri dečaka mogla da požele. Tvoje beskrajno strpljenje, ljubav i posvećenost su zaista izuzetni - napisala je Silva uz fotografiju.

Na slici Gir najmlađeg sina drži na ramenima, dok stariji dečaci stoje pored njega i Alehandere u plićaku mora. Lica dečaka su zamagljenja, pa čuveni glumac i dalje krije njihov identitet.

Ženu poznao kao devojčicu

Ričard Gir rodom iz Filadefije je jedan od najuspešnijih američkih glumaca. Karijeru je započeo početkom sedamdesetih godina prošlog veka na Brodveju. Proslavio se ulogom u filmu "Američki žigalo", a Srpkinje su ga zovolele u filmu "Zgodna žena". Uprkos ogromnoj popularnosti i uspehu nikad nije osvojio Oskara.

Zgodan i lep Gir je imao buran ljubavni život, i nema kolegenice koja je uspela da odoli njegovom šarmu. Povezivali su ga sa raznim lepoticama, a ženio se tri puta - sa Keri Louel i top modelom Sindi Kraford, ali je sreću pronašao tek pre 6 godina uz 33 godine mlađu Alehandru.

Ričard je Alehandru upoznao dok je bila devojčica, jer je ona ćerka njegovih bliskih prijatelja. Ponovo su se sreli  2014. u hotelu kojim je ona vodila u Italiji. Spojio ih je zajednički prijatelj, a varnice su odmah sevnule.

U jednom od retkih intervjua Alehandra je otkrila da joj je glumac slao cveće dok nije pristala da izađe sa njim na sastanak, a osvojio je pesmama koje joj piše i danas. 

Nakon što se zaljubila u Ričarda, ona je prešla u budizam i preselila se u Njujork.

- Ljubavne priče mogu biti komplikovane u početku, morate zajedno da prevaziđete komplikacije, poteškoće vas zbliže. Čak i kad sam imala sumnje u početku nekako smo oboje osećali da nam je suđeno da budemo zajedno - ispričala je Aleksandra.

Iako je Gir stariji od nje 33 godine, ona priznaje da često ima više snage i energije od nje. Venčali su se 2018. i ubrzo dobili prvog sina, a dve godine kasnije još jednog dečaka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)