Zanimljivosti

GLUMAC U STRASNOM POLJUPCU SA 34 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM: Nisu mogli da se obuzdaju pred kamerama

Nikad ga ovakvog nismo videli.

18.05.2024 15:41

GLUMAC U STRASNOM POLJUPCU SA 34 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM: Nisu mogli da se obuzdaju pred kamerama
Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Crveni tepih na premijeri najnovijeg filma Ričarda Gira, "Oh, Kanada," bio je ukrašen prisustvom same legende Holivuda i njegove sjajne supruge, Alehandre Silve. Par, koji je zračio ljubavlju i elegancijom, ponosno se pozirao za kamere, pokazujući svoju neumornu naklonost. Ovaj 74-godišnji  šarmer, nosio je šik crni odelo upareno sa belom košuljom i stilizovanim leptir-mašnom, dok je Alehandra sijala u dugoj crnoj haljini ukrašenoj cvetnim detaljima.

Ljubavna priča: Richard Gir i Alehandra Silva

Godine 2018, Gere, poznat po ulogama u ikoničnim filmovima poput "Zgodna žena" i "Oficir i džentlmen" i brojnim drugim, izgovorio je zavete sa 41-godišnjom španskom publicistkinjom i aktivistkinjom, Alehandrom Silvom. Njihova ljubavna priča počela je 2014. godine, i od tada su dobili dva sina. Dok par nije otkrio ime svog dvogodišnjeg sina, takođe dele posebnu vezu sa Homerom, glumčevim sinom iz prethodnog braka sa glumicom Keri Lovel, koji je trajao od 2002. do 2013. Značajno je napomenuti da je Gir prethodno bio u braku sa supermodelom Sindi Kraford od 1991. do 1995. godine.

Lionel Guericolas / MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Ričard Gir sa suprugom


Alehandra, kćerka poslovnog čoveka i bivšeg potpredsednika Real Madrida, Ignacija Silve, imala je svojih sopstvenih životnih iskustava, uključujući i propali brak sa geologom Govindom Fridlandom, sinom američkog rudarskog magnata Roberta Fridlanda. Njen put se ukrstio sa Girovim tokom procesa njenog razvoda, i od tada je osvojila srce čuvenog glumca, donoseći mu osećaj spokoja u sedmoj deceniji života.


Izvan njegovog ličnog života, Ričard Gir je ostavio neizbrisiv trag na filmskoj industriji, očaravajući publiku svojim magnetičnim prisustvom i raznovrsnim nastupima. Njegova poseta Hrvatskoj 2006. godine ostala je upamćena događajem, gde se susreo sa bivšom misicom, stvarajući uzbuđenje koje je odjekivalo među fanovima. Uprkos zdravstvenim izazovima i nedavnom gubitku voljenog oca, Gir i dalje stoji kao simbol otpornosti i gracioznosti pred izazovima.
 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)