Zanimljivosti

GLUMAC FOTOGRAFISAN OBNAŽEN, SVI GOVORE O OVOM ŠOK DETALJU: Nakon ovih fotografija oglasili se i lekari!

Šta se krije iza ovih kadrova.

18.05.2024 11:15

GLUMAC FOTOGRAFISAN OBNAŽEN, SVI GOVORE O OVOM ŠOK DETALJU: Nakon ovih fotografija oglasili se i lekari!
Profimedia

Holivudski velikan Tom Kruz (61) nedavno je primećen kako odmara na popularnom španskom letovalištu Majorka. Njegova figura privukla je pažnju prolaznika, ali stručnjaci su pokrenuli spekulacije o mogućim estetskim intervencijama. Kruz je napravio pauzu od snimanja i viđen je u društvu reditelja Alejandra Gonzaleza Inarritua, s kojim sarađuje na novom projektu.

Profimedia

Tom Kruz godinama održava formu

Spekulacije o estetskim zahvatima

Iako je Kruzova fizička kondicija delovala impresivno, fanovi su primetili određene aspekte njegovog izgleda koji su izazvali pitanja. Neki estetski hirurzi su sugerisali da blago opuštanje kože na određenim mestima može biti indikativno za liposukcijski zahvat. Međutim, postoje različita mišljenja u medicinskoj zajednici, pri čemu je estetski hirurg Dejvid Hil istakao mogućnost da opuštena koža bude prirodan rezultat starenja. Doktor Hauard Sobel takođe je naglasio da je u 61. godini prirodno da ljudi dožive gubitak elastičnosti kože, posebno na područjima poput grudi i stomaka.

 

 

Kruzova posvećenost fitnesu

Tom Kruz je poznat po svojoj posvećenosti održavanju vrhunske fizičke kondicije, ne samo za zahtevne uloge već i za svoje opšte zdravlje. Izveštaji ukazuju da glumac sledi rigorozan petodnevni plan vežbanja, uključujući vežbe sa tegovima i kardio aktivnosti, kao i bavljenje aktivnostima poput planinarenja i mačevanja preostala dva dana.

Zaključno, dok je Kruzov odmor na Majorki prikazao njegovu zavidnu figuru, takođe je izazvao diskusije o potencijalnom učešću estetskih zahvata. Dok glumac nastavlja da očarava publiku svojim ulogama na ekranu, njegova posvećenost fitnesu i prirodni proces starenja nedvojbeno će ostati teme interesovanja za njegove fanove i javnost.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)