Zanimljivosti

U MIKRO BIKINIJU JEDVA POKRILA BRADAVICE: Skandal u luksuznom restoranu - preti joj hapšenje i zatvor zbog golotinje

Supruga kontroverznog muzičara na piće s prijateljima izašla skoro naga.

28.07.2024 14:10

U MIKRO BIKINIJU JEDVA POKRILA BRADAVICE: Skandal u luksuznom restoranu - preti joj hapšenje i zatvor zbog golotinje
SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori, supruga muzičara Kanjea Vesta ponovo se našla u središtu skandala. Ona se pojavila u luksuznom restoranu u Los Anđelesu maltene gola.

Kako piše Miror, da stvar bude gora restoran Chateau Marmont's ima propisan dres kod i od svojih gostiju zahteva da dođu obučeni u leženu poslovnu odeću što je Bjanka potpuno ignorisala.

Preti joj hapšenje

Kontroverzna žena repera u restoran je došla na piće s prijateljima. Obukla je minijaturni šorc u boji kože, dok gore obukla još manji gornji deo kupaćeg kostima koji je jedva pokrivao bradavice njenih bujnih grudi.

Osoblje restorana, ali i ostali gosti u šoku su blenuli u nju dok je opušteno ispijala piće s prijateljima malte ne potpuno gola. Bjanka se čitavo vreme dopisivala verovatno sa suprugom ne dajući ni pet para na to što su svi samo o njoj pričali.

 

 

Ovo nije prvi put da se Bjanka pojavljuje u ovoj odevnoj kombinaciji rizikujući da bude uhapšena. U slično izdanju sa kamuflažnim kačketom na glavi pojavila se pre neki dan sa suprugom.

Njen izgled je pomerio granice i potencijalno bi se mogao smatrati nepristojnim ponašanjem prema kalifornijskom krivičnom zakonu koji definiše da previše golitinje na javnom mestu može da se kvalifikuje kao narušavanje javnog reda i mira, pa policija ima pravo da je uhapsi. 

Optužba za nepristojno oblačenje najčešće se završava prekršajnom prijavom. Predviđena kazna je šest meseci u okružnom zatvoru, novčana kazna do 1.000 dolara i obavezna registracija kao se*sualnog prestupnika na period od najmanje 10 godina.

 

 

Bjanka se slično obučena pojavila sa suprugom na večeri, nakon čega je usledio žestok odgovor vlasnika restorana koji su poručili Bjanki i Kanjeu da će im zabraniti ulazak u svoje lokale ako još jednom bude došla golišava. 

- Ja kao vlasnik lokala imam samo da im poručim da im nije dozvoljen ulazak u moj restoran iz poštovanja prema mojim mušterijama - poručio je jedan ugostitelj.

Slično mišljenje imao je i drugi vlasnik restorana.

- Nikad ih ne bih pustio u svoj restoran. Potpuno neprikladno posebno što u moj lokal dolaze porodice sa decom. Nekada su vam nisu dozvoljavali ulazak zbog pravila oblačenja ako ne nosite kravatu, a sada možete da uđete i večerate gotovo goli. Užas! - dodao je drugi ugostitelj u Los Anđelesu. 

Poruka kontroverznom paru je bila više nego jasna - nijedan vlasnik restorana ili menadžer koji poštuje sebe ne bi smeo da im dozvoli da uđu ako je ona tako obučenom osim ukoliko ne zakupe ceo restoran i plate unapred, jer tada lokal postaje njihovo privatno mesto dok su oni tamo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)