Moda

OBUKLA PROVIDNU KESU, A ISPOD JE KAO OD MAJKE ROĐENA: Šokira narod dok hoda gola po ulici, žena se ne zaustavlja! (FOTO)

Bjanka Sensori ponovo frapirala ceo svet.

04.09.2024 11:41

OBUKLA PROVIDNU KESU, A ISPOD JE KAO OD MAJKE ROĐENA: Šokira narod dok hoda gola po ulici, žena se ne zaustavlja! (FOTO)
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori ponovo je zauzela pažnju javnosti svojom odvažnim modnim izdanjem  dok je izlazila sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom, iz muzičkog studija. Bivša arhitektica iz Yeezy, poznata po svojoj smelosti u modnom izrazu, pojavila se u čistom PVC kišnom mantilu koji je savršeno skoro pa skroz otkrivao njeno nago telo ispod.

Supruga repera, koja je nedavno proslavila 29. rođendan, odabrala je provodni kišni mantil sa odgovarajućom kapuljačom, koji je uveliko otkrio njenu kožu ispod. Dok su se nalazili ispred muzičkog studija, očigledno je da Bjanka nije brinula o hladnim i kišnim uslovima. Na slikama je zabeleženo da je njen mantil bio dovoljno providan da se nazire da li nosi bilo kakvu odeću ispod.

Dok je razgovarala sa Kanjeom Vestom (47), svojim suprugom reperom, u Los Anđelesu, Bjanka je pružala osmeh prolaznicima, dok je njen suprug bio obučeni u preveliki kaki kišni mantil i crnu masku. Kanje je upotpunio svoj izgled tamnim pantalonama i čizmama.

Snimak njihovog zajedničkog pojavljivanja ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama. Međutim, reakcije obožavalaca na njihov izgled bile su pomešane. Dok su neki komentarisali Bjankinu hrabrost i jedinstven stil, drugi su bili manje impresionirani. Jedan od komentara na društvenim mrežama glasio je: „

- Nemam reči, samo sam bez reči, sugerišući da najnovija modna odluka nije bila u potpunosti prihvaćena od strane svih obožavalaca.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)