Zanimljivosti

KAD IZAĐE NA ULICU BEZ OTKRIVENIH BRADAVICA - SVI SE KRSTE! Isplivao ŠOK snimak kontroverzne supruge repera (VIDEO)

Bjanka Sensori je snimljena kako prolazi pored restorana u Melburnu čiji vlasnik je bio u sporu sa njenim suprugom.

03.09.2024 10:05

KAD IZAĐE NA ULICU BEZ OTKRIVENIH BRADAVICA - SVI SE KRSTE! Isplivao ŠOK snimak kontroverzne supruge repera (VIDEO)
Credit: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori, supruga repera Kanje Vesta, postala je svetska senzacija šetajući gola ulicama Los Anđelesa. Međutim, mnogo veći šok je usledio kad je nedavno snimljena kako prolazi pored jednog restorana brze hrane u Australiji obučena od glave do pete. 

Kako se vidi na snimku, Bjanka je obukla crne helanke, oversajz duksericu, a kapuljaču je stavila preko glave. Na nogama je imala obične bele patike, a u ruci je držala mobilni telefon. Kamera je zabeležila njen unezveren izraz lica kao da je uplašena dok je u pratnji još jedne žene prošla pored restorana. 

Snimljena u Melburnu

Sensori je snimljena u Melburnu kad je prošla pored jednog od nekoliko restorana u kome se prodaju hamburgeri, a koji nose ime po hitovima njenog muža zbog čega je Kanje Vest tužio vlasnika Marka Elkohorija.

@collegedropoutburgers

I got spies all around me. Yeezy how you doin’, huh…? This might be unofficial music video for “back to me” “they come from Ivanhoe” Filmed at College Dropout Burgers Ivanhoe Ft Bianca Censori 24/05/2024 Melbourne, Australia DISCLAIMER: I AM NOT KANYE WEST

♬ BACK TO ME - ¥$ & Kanye West & Ty Dolla $ign

Kontroverzni reper je optužio Marka da je zloupotrebio njenogovo ime, kao i nazive njegovih pesama obmanjujući kupce i predstavljajući posao kao da radi uz reperovo sponzorstvo ili odobrenje. Za ime restorana, ali i hamburgera Elkohori je iskoristio naslove reperovog albuma i pesama, uključujući njegov debi album iz 2004. "The College Dropout". 

Međutim, australijski sudija je odbacio slučaj u martu prošle godine zbog nezainteresovanosti repera za ovaj slučaj. Kako je tada rečeno u Federalnom sudu Australije advokati koji zastupaju Marka rekli su sudu da Kanje nije odgovorio na njihove zahteve uprkos nekoliko pokušaja da stupe u kontakt s njim čime je stavio do znanja da nije zainteresovan za nastavak suđenja. 

Snimak supruge repera kako prolazi pored restorana objavio je upravo Mark na TikToku. 

- Imam špijune svuda oko sebe. Yeezy, kako si, ha? - napisao je on i dodao da bi to mogao da bude nezvanični muzički spot za pesmu "Back To Me" Kanjea Vesta.

Mark je za Herald Sun rekao da je čak na kratko porazgovarao sa Bjankom.

- Moj restoran je toliko kultno mesto da će čak i najneočekivaniji ljudi otići tamo samo da prođu i pogledaju ga - rekao je on jasno stavljajući do znanja da misli na ženu repera.

Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka najčešće šeta gola ulicama Los Anđelesa

Međutim, ono što je privuklo mnogo veću pažnju na X mreži, nekadašnjem Tviteru, je činjenica da je Bjanka obučena što odavno nije viđeno. Komentarišući video mnogi su priznali da je gotovo nisu ni prepoznali sa toliko odeće na sebi.

- Da li to stvarno Bjanka, nisam je prepoznao sa odećom?

- Zašto izgleda tako uplašeno?

- Ovo je dokaz da sve što radi i kako se oblači, tačnije svlači radi isključivo po njegovim naredbama - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)