Zanimljivosti

DIGLA NOGU I OBGRLILA GA, A SVE JE ISPALO: Nosi gaćice i "haljinu" iz koje zadnjica seva - izgledaju kao u VRELOJ AKCIJI

Bjanka Sensori i Kanje Vest su prava atrakcija u javnosti.

13.08.2024 16:23

DIGLA NOGU I OBGRLILA GA, A SVE JE ISPALO: Nosi gaćice i "haljinu" iz koje zadnjica seva - izgledaju kao u VRELOJ AKCIJI
Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori šokirala je sve prisutne na privatnoj zabavi u Los Anđelesu, dok je njen muž, reper Kanje Vest, preuzimao ulogu DJ-a. Zabava je organizovana od strane Kanjea i repera Ti Dola Sajna povodom proslave njihovog novog albuma, Vultures II.

Na ovom ekskluzivnom događaju, Kanje (47) je puštao popularne hitove, uključujući pesmu Snup Doga "Drop It Like It's Hot", pre nego što je prešao na svoju novu pesmu "Field Trip". Dok je Kanje za miksetom priređivao hitove, Bjanka (29) je plesala pored njega u uskoj braon haljini koja je jedva pokrivala njen donji deo, a iz kog su virile gaćice.

Supruga repera je svojim dinamičnim plesom privukla pažnju, dok je zanjihala kukovima i izvodila provokativne pokrete, uključujući tverking ispred Kanjea. U jednom trenutku, zabava je dostigla vrhunac kada je Bjanka podigla nogu na svog muža i izvela strastveni ples, što je dodatno uzburkalo atmosferu.

Kanje je bio u opuštenom izdanju, noseći crnu košulju, pantalone, veliki lanac oko vrata i naočare za sunce. Fotografije koje je Bjankina sestra Anđelina objavila na Instagramu prikazale su Bjanku kako uz beli zid fura svoju oskudnu haljinu, koja je otkrivala njen donji veš i crne čizme. Na drugoj slici, Bjanka je pozirala leđima okrenuta kameri, pokazujući svoju zadnjicu koja je delimično bila prekrivena malim komadom tkanine.

Anđelina (28) je za ovu priliku nosila oskudnu belu majicu, bele kratke gaćice, crne čizme do kolena i pustila je svoju talasastu tamnu kosu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)