Zanimljivosti

ONA ŠETA GOLA I BOSA, NAJBLIŽI ZABRINUTI DA SE ODALA POROCIMA: Neće više da ćute - sumnjaju da u ovome traži spas

Nikada ranije nije bila ovakva, ona je u velikim problemima - tvrde bliski prijatelji Bjanke Sensori.

12.08.2024 21:45

ONA ŠETA GOLA I BOSA, NAJBLIŽI ZABRINUTI DA SE ODALA POROCIMA: Neće više da ćute - sumnjaju da u ovome traži spas
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori (29) supruga repera Kanje Vesta ne prestaje da šokira javnost svojim golišavim izdanjima. Gola šeta ulicama Los Anđelesa, iako joj je zaprećeno da može biti uhapšena zbog neprimerenog ponašanja i narušavanja javnog reda mira. 

Bjanki prijatelji ne kriju da su duboko zabrinuti za nju i, kako piše, Daily Mail veruju da je počela da pije u pokušaju da se izbori sa brakom sa poznatim reperom za koga se udala u decembru 2022.

Zabrinuti prijatelji

Kako tvrdi izvor blizak prijateljima Sensori oni su uplašeni za nju posebno nakon najnovijih detalja iz života repera za koga se sumnja da koristi nedozvoljene supstance.

- Svima koji poznaju Bjanku jasno je da je ona u velikim problemima. Njeni prijatelji se boje da ona pije alkohol kako bi lakše podnela to što je zaglavljena u njegovom mračnom svetu. Nikada ranije nije bila ovakva i svi su duboko zabrinuti za nju - kazao je izvor.

Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka non - stop šeta gola ulicama Los Anđelesa

 

Bjankini prijatelji čak razmišljaju da intervenišu, ali se boje da će ona odbiti njihovu pomoć.

- Njihov brak je od početka težak, a sad je još teži. Pitanje je vremena kada će se ona samo srušiti - pribojavaju se njeni prijatelji. 

Ovi strahovi Bjankinih prijatelja nisu bez osnova posebno nakon izjave Mila Janopulosa, bivšeg šefa kabineta Kanje Vesta, koji je izneo niz optužbi protiv repera i to pod zakletvom pred kalifornijskom stomatološkim odborom gde se vodi postupak protiv reperovog zubara Tomasa Konelija.

On je navodno snabdevao Vesta azot-oksidom ili  "gasom smejavcem" koji se koristi u stamotaologiji, što je Koneli oštro demantovao. Muzičar je navodno zavisnik od azot - oksida, a od ranije je poznato da boluje od bipolarnog poremećaja.  

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pljušte optužbe na račun poznatog repera

 

Problem je što su simptomi ovog poremećaja i konzumiranja gasa smejavca vrlo slični - čudno ponašanje, promene raspoloženja, paranoja i nasilje. 

Međutim, predstavnici poznatog repera tvrde da su to sve laži i da Milo namerno plasira netačne i obmanjujuće informacije u javnost. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)