Zanimljivosti

GOTOVO JE! KONTROVERZNI REPER BRUTALNO OSTAVIO ŽENU: Bjanka je zbog njega šetala naga ulicama, a on rekao kraj

Par navodno već izvesno vreme više ne živi zajedn, čeka se samo zvaničan zahtev za razvod.

07.10.2024 21:05

GOTOVO JE! KONTROVERZNI REPER BRUTALNO OSTAVIO ŽENU: Bjanka je zbog njega šetala naga ulicama, a on rekao kraj
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni muzičar Kanje Vest rešio je da stavi tačku na brak sa Bjankom Sensori. Par već nedeljama nije viđen zajedno, a tokom nedavnog putovanja u Tokio primećeno je da se muzičar prema ženi ponaša kao da ne postoji.

Kako piše Daily Mail, par već neko vreme praktično živi odvojeno i sad je samo pitanje dana kad će podneti i zvaničan zahtev za razvod. Prijatelji repera navodno su potvrdili da je Kanje rekao kako je završio sa Bjankom, ali niko ne zna konkretan razlog zašto je došlo do razlaza. On navodno planira da nastavi život kao samac u Tokiju. 

Gotovo je!

Bjanka je mesecima bila glavna tema tablida jer je šetala gola ulicama Los Anđelesa. Navodno je na ovaj korak primoravao upravo muž, a ona je u želji da mu udovolji ispunjavala svaku želju. Međutim, to nije bilo dovoljno da im brak opstane.

Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka je poštovala sve uslove koje joj je postavio muž

 

Reper je navodno ženi dao čitav spisak zahteva koja je ona morala da poštuje od toga kako će da se oblači do toga šta će da jede, što je ona bespogovorno slušala. Šta se u međuvremenu dogodilo samo se nagađa, ili se kontroverzni muzičar jednostavno zasitio svoje mlađane žene. Par se do pre dva meseca praktično nije odvajao, a njena golišava izdanja su zabavljala paparace i javnost. Kako su primetili pojedini američki mediji ni to što je naga šetala ulicama nije joj pomoglo da zadrži Vesta koji je se zasitio.

Prijatelji i prodica Bjanke su više puta isticali da su zabrinuti za nju i da im se ne dopada kako je muzičar tretira kao ljubimca.

SPOT-LESE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Reper je odlučivao čak i o njenom imidžu

 

Kako je tada rekao izvor blizak prijateljima Sensori oni su uplašeni za nju posebno nakon najnovijih detalja iz života repera za koga se sumnja da koristi nedozvoljene supstance.

- Svima koji poznaju Bjanku jasno je da je ona u velikim problemima. Njeni prijatelji se boje da ona pije alkohol kako bi lakše podnela to što je zaglavljena u njegovom mračnom svetu. Nikada ranije nije bila ovakva i svi su duboko zabrinuti za nju - kazao je izvor.

Kanje i Bjanka su se venčali na privatnoj ceremoniji 20. decembra 2022. samo mesec dana nakon razvoda sa Kim Kardašijan s kojom ima četvoro dece.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

NS

07.10.2024 21:46

Brate mili pa to tamo sve popucali po šavovima. I ovaj će na kraju ispasti kao PI DI