Lifestyle

OTIŠLA JE KOD PLASTIČNOG HIRURGA, a kada se probudila, glava joj je bila deformisana, a telo i lice prekriveno krvlju i modricama! Preživela pakao zbog čuvenog lekara! (FOTO)

Maja Vilou Sajas (25) podnela je tužbu protiv dr Amara Mahmuda, za kog tvrdi da ju je prisiljavao na raznorazne gadosti.

24.10.2024 16:00

OTIŠLA JE KOD PLASTIČNOG HIRURGA, a kada se probudila, glava joj je bila deformisana, a telo i lice prekriveno krvlju i modricama! Preživela pakao zbog čuvenog lekara! (FOTO)
instagram/willowwbarbie

Manekenka Maja Vilou Sajas (25) podnela je tužbu u Njujorku protiv plastičnog hirurga dr Amara Mahmuda. Plavokosa lepotica optužila ga je za se*sualno zlostavljanje, prebijanje, ubrizgavanje filera bez njene dozvole, silovanje...

Detalji tužbe procurili su u javnost, a sudeći po njenoj izjavi, koju je priložila uz tužbu, Maja je trpela užasnu torturu dok je živela s njim u njegovom stanu u najskupljem delu Njujorka, nedaleko od Menhetna. Maja je naglasila da je bila uplašena za život, a od doktora traži 10 miliona dolara odštete za strašne stvari koje je trpela. 

- Iako bi mnogi pomislili da je nemoguće u današnje vreme trpeti tu količinu nasilja i bezosećajnosti, gnusni postupci dr Amara Mahmuda dostižu nezamisliv nivo - piše, između ostalog, u tužbi koju je Maja podnela protiv poznatog hirurga, prenosi Dejl mejl.

Ona je rodom iz Severne Karoline, a popularnost je stekla kao manekenka. Ta lepotica upoznala je dr Mahmuda u aprilu prošle godine na žurki na jahti u Majamiju. Još prilikom upoznavanja on joj je predložio trojku sa svojom tadašnjom devojkom, ali ga je Maja kategorički odbila.

Kad je došla u Njujork zbog posla, hirurg je počeo da je obasipa skupocenim poklonima i glamuroznim putovanjima u inostranstvo sve dok je nije ubedio da se useli u njegov luksuzni stan na 17. spratu nedaleko do Menhetna.

Skoro svake noći dr Mahmud je koristio drogu i alkohol i prisiljavao Maju na intimne odnose. Jedne noći se probudila i zatekla ga kako se zabavlja s tri prostitutke u dnevnom boravku. Nakon što su žene otišle, dr Mahmud ju je nasilno bacio na zemlju, nemilosrdno je udario pesnicama po licu i telu, a na lice joj je pritisnuo jastuk zbog čega se onesvestila - piše u tužbi koju je ona podnela. 

Kada se osvestila, desno oko joj je bilo natečeno, imala je polomljenu orbitalnu duplju, glava joj je bila deformisana, a telo i lice prekriveno krvlju i modricama.

- Mislila sam da ću umreti - rekla je ona za Post.

Nakon ovog incidenta on joj se izvinio, rekao da je voli, ali nije dozvolio da Maja ode kod lekara da bi joj sanirali povrede. Umesto toga, držao ju je zatvorenu u stanu mesec dana, dok joj povrede nisu zarasle. Kako bi bio siguran da ne može da pobegne, pratio je lokaciju njenog mobilnog telefona. Međutim, ona je koristila vreme dok je sama da napravi fotografije zlostavljanja koje je pretrpela.

- Šest nedelja kasnije, s još očiglednim posledicama premlaćivanja, prokrijumčario ju je u svoju kliniku, gde joj je ubrizgao filere u očnu duplju da bi prikrio tragove napada. Procedura je bila mučna i namerno bolna zbog nedostatka bilo kakvog anestetika. Ubo me je iglom u lice, osetila sam kako igla grebe po kosti - opisala je Maja u tužbi. 

Da bi je držao mirnu i pod kontolom, dr Mahmud je naterao Maju da pije antidepresive i ketamin.

- Mahmud ju je podvrgao emocionalnom, fizičkom i se*sualnom zlostavljanju, prisiljavajući je da učestvuje u intimnim odnosima sa strancima, sek*ualno ju je napastvovao dok je bila u nesvesti, fizički joj pretio, napravio je od nje se*sualnu robinju i naterao je da učestvuje u trojkama sa prostitutkama, iako mu je ona izričito rekla ne. Krajem decembra prošle godine Maja je uspela da pobegne iz njegovog stana i odmah je odletela u Los Anđeles - stoji u tužbi ove mlade žene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Willow Sias (@willowwbarbie)

Kako tvrdi lepa manekenka, ona sada pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, nesanice, klaustrofobije i straha od intimnosti. U tužbi tvrdi da dr Mahmud ima dugu istoriju zlostavljanja žena, te da ga je bivša žena tužila da ju je silovao, tukao i gušio jastukom. On je uzvratio kontratužbom i do danas ti sporovi nisu rešeni, piše Dejli mejl.

Komentari (0)