Zanimljivosti

TRAGIČNA SUDBINA FATALNE GLUMICE ANE: Za njom je uzdisao ceo svet ne znajući šta joj se dešavalo u kući, dete je rodila iz krajnje bizarnog razloga! (FOTO)

Osim kao glumica, ostala je upamćena i po braku sa 63 godine starijim naftnim tajkunom.

02.10.2024 18:20

TRAGIČNA SUDBINA FATALNE GLUMICE ANE: Za njom je uzdisao ceo svet ne znajući šta joj se dešavalo u kući, dete je rodila iz krajnje bizarnog razloga! (FOTO)
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Anu Nikol Smit mnogi pamte kao zgodnu i lepu, ali i problematičnu zvezdu koja se proslavila brakom sa naftnim tajkunom Dž. Hauardom Maršalom. Reč je o glumici koja je sebi okončala život nedugo nakon smrti sina prvenca Danijela Vejna Smita.

Ana je Danijela dobila sa samo 17 godina u braku sa Bilijem Vejnom Smitom, koji je bio kuvar u restoranu brze hrane. Nekadašnja holivudska zvezda tada mu je bila pomoćnica i još je koristila svoje pravo ime - Viki Lin Hogan. Oboje su napustili srednju školu sa 14 godina, a venčali su se kada je Ana imala 17. Godinu dana kasnije rodila mu je sina Danijela Vejna.

Bili je mladu Anu psihički i fizički zlostavljao. Zabranjivao joj je da napusti kuću dok on nije tu, a upravo to ju je navelo na pomisao da dobije dete.

- Udala sam se sa 17 godina. Mislila sam da sam bila zaljubljena. On je bio veoma nasilan kao otac, pa sam ga napustila kada mi je sin imao svega šest meseci. Tukao me je. Bio je toliko ljubomoran, do te mere da nisam smela sama da odem do obližnje prodavnice. Dok smo živeli zajedno bila sam zaključana u kući dok je on radio. Apsolutno nigde nisam smela, niti mogla da odem. Celu njegovu radnu smenu bih bila zaključana, ne bih mogla da odem ni do prijateljica, niti do prodavnice. Osećala sam se toliko usamljeno. Onda sam jednog dana rekla samoj sebi: "Pa, ukoliko bih imala bebu, nikada više ne bih bila sama." Tako sam pobacala kontraceptivne tablete i ostala trudna - ispričala je ona svojevremeno, što su mnogi kasnije smatrali čak i pomalo bizarnim, budući da je popularna glumica dobijanjem deteta s naslinikom samo još više sebi otežala život.    

Ipak, Ana nije imala nameru da bude tipična domaćica, niti je dolazilo u obzir da ne radi. Tako se 1991. zaposlila u jednom striptiz klubu u Hjustonu, gde je i upoznala svog drugog supruga, 63 godine starijeg Dž. Hauarda Maršala. Dve godine kansije, 1993. godine stavila je tačku na brak sa Bilijem, a mnogi izvori tvrdili su da je njihov razlaz usledio daleko pre, jer jer na posao dolazila s bebom.

Danijel je veoma teško podneo razvod roditelja, a nisu pomogle ni česte selidbe, kao ni drugi brak njegove majke sa vremešnim tajkunom. Sa samo 16 godina dobio je ulogu u majčinom rijalitiju "Anna Nicole Show" gde je igrao sebe, ali kasnije više nije želeo da se pojavljuje u seriji. Ipak, kasnije se pojavio u nekoliko holivudskih filmova.

Danijel je sa 20 godina umro i to svega tri dana nakon što se njegova majka porodila i donela na svet ćerkicu Danijelin Birkhed, koju je došao da vidi. Preminuo je od smrtnosne kombinacije antidepresiva i narkotika. Ana nikada nije prebola njegov prerani odlazak, a i sama je pronađena mrtva u sobi svega nekoliko meseci kasnije.

- Ana i Danijel bili su nerazdvojni. On je, bez sumnje, najvažnija osoba u njenom životu. Na njegovoj sahrani otvorila je kovčeg i pokušala da uđe unutra. Vikala je: "Ako Danijel mora da bude sahranjen, želim da budem sahranjena sa njim." Rekao bih da je fizički umrla tada. Na mnogo načina emotivno je otišla kad i Danijel -  izjavio je Hauard K. Stern, njen dugogodišnji advokat, sa kojim je navodno godinama bila u tajnoj vezi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)