Zanimljivosti

SIN PRINCEZE IZAŠAO IZ ZATVORA NAKON NAPADA NA DEVOJKU: Njegova bivša sada je otkrila stravične detalje zlostavljanja

Prekinula je ćutnju i otkrila šta se dogodilo.

13.08.2024 19:40

SIN PRINCEZE IZAŠAO IZ ZATVORA NAKON NAPADA NA DEVOJKU: Njegova bivša sada je otkrila stravične detalje zlostavljanja
NIEBOER/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia Slično

Sin norveške princeze Mete-Marit uhapšen je nakon ozbiljnog incidenta u nedelju uveče. Marijus Borg Hoibi (27) proveo je više od 30 sati u pritvoru nakon incidenta u stanu u Frogneru u Oslu - gde je žena od 20 godina pozvala policiju.

Prema rečima Se og Hora, najstariji sin Mete-Marit, čiji je otac Morten Borgan, očuh i naslednik norveškog prestolonaslednika Hokona, navodno je napao ženu "psihički i fizički".

Norveška publikacija je izvestila da se Marijus suočava sa preliminarnim optužbama za "telesnu povredu" i "oštećenje", nakon što je izgledalo da je stan uništen kada je policija stigla. U Norveškoj se preliminarne optužnice podnose na mestu hapšenja.

Žena je prebačena u bolnicu gde joj je dijagnostikovan potres mozga pre nego što je puštena u ranim jutarnjim satima u ponedeljak. Publikacija je objavila da je Borg Hoibi stavljen u samicu i uzet je test krvi kako bi se utvrdilo da li je bio pod uticajem droge.

Ole Martin Wold / AFP / Profimedia

Sin princeze bio je u zatvoru

Marijus je najstarije dete Mete-Marit, koja je bila samohrana majka kada je upoznala prestolonaslednika Haakona (koji je sin kralja Haralda i kraljice Sonje) preko zajedničkih prijatelja 1999. godine, piše Daily Mail.

Sada jedna od njegovih bivših devojaka, bivši Plejboj model Džulijan Snekestad, rekla je za Daily Mail. Navela je da ju je i psihički i fizički zlostavljao dok su bili u vezi.

- Poslednjih nekoliko dana bilo je čudno i bolno. Prošle nedelje sam primila brojne telefonske pozive i poruke... u vezi sa mojim bivšim. Prvo, želela bih da kažem da su moje misli sa onima koji su pogođeni ovim slučajem. Iako su najbliža porodica i prijatelji znali za to, odlučila sam da više ne ćutim jer zaista više ne mogu da ćutim - počela je Džulijana i nastavila: 

- I da odgovorim na vaše sumnje: Da, i ja sam bila izložena njegovom psihičkom i fizičkom nasiljeu Mentalno nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne delim ovo zato što želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... Dešavalo se i ranije. I njega sada treba zaustaviti - stoji u njenom postu, prenosi Story.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)